- Makaleler
- 6
Daha fazla
Arkadaşım yurt dışında yaşıyorum. Telefon parası benim için para değil. Eskiden Exynos 2100'lu S21Ultra aldım eşime. Kamera uzun kullanınca telefon ateş gibi olup kapanıyordu telefon. İade edip Kore üretimi Snapdragon 888 işlemcili S21Ultra aldım eşime. Hiç problemsiz hala kullanıyor. Exynos'un hala problemleri var. Exynos 2400 kesinlikle Snapdragon 8gen3 rakibi değil. Burada işi bilenler bazı mağazaların ABD ve Kanada'dan getirttiği Snapdragon 8gen3 işlemcili S24 alıyor.
Yine yazıyorum. Sallama yapmayın.
Belli ki telefon bilgin yok. Samsung Exynos 2200 ile zaten iyi bir seviyeye geldiğini kanıtlamışken Exynos 2400 ile gayet yeterli oldu. Snapdragon8gen3 rakibi değil(Snapdragon 8 gen 3istiyorsan +20k eklemen gerek) tabii ki ama Snapdragon 8 gen 2 Exynos 2400'ün karşısında duramaz. Hiçbiri babanızın şirketi değil. Biraz araştırda konuş. Snapdragon başkası kullanamam diyenler bile Exynos 2400'ün SD8g2'den iyi olduğunu mabul etmişken bu neyin savunması? Bu arada ısınma olarak Exynos 2400 daha güçlü olduğu için 3derece fazla ısınıyor ama emin ol sokakta biri çevirip telefon ısını ölçmezse anlamazsın o 3derece farkı.