Samsung S23 alınır mı?

Almasın hocam parasını hak etmiyor işte. Niye hala öneriyorsunuz? S23 rakibi iPhone 14 Pro.

Fikrimi belirtiyorum özellik olarak S23 bence de 12 miniden kat ve kat daha iyi ve 3 yıllık bir telefonla 6 aylık bir telefonun bu fiyatlarda olması da çok saçma o konuda size katılıyorum ama
Sırf pahalı diye de Apple gözden çıkaramayız.

Merhaba. "General Mobile 9 Pro" telefonumu yükseltmek istiyorum. Düz Samsung S23 çok öneriliyor birçok açıdan. Bu fiyat bandında alınabilecek bir telefon mu? Bir telefona bu kadar para verilir mi noktasındayım çünkü. Fiyat (28-29 bin arası)

Özellikle kamera açısından da yorumlarsanız sevinirim. Başka bir telefon önerisi de olabilir.
dostum bence alacağın telefonlar 13 mini veya s23

Detaylı incelemeyi buradan bakabilirsin

Son düzenleme:
Verilir hocam.Sonuna kadar verilir.

Düşünmeden S23a alın küçük olmasıyla birlikte ele çok güzel oturuyor.

S23+ kullaniyorum daha iyisi yok samsung kendini aşmiş

Daha uzun ekran süresi, daha başarılı kamera sensörleri ve daha güçlü işlemci varken 12 Mini sadece Apple fanıysanız alınır.
S23 de boyutu gayet güzel telefon.

Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Kamera açısından S21Fe ya da S22 ile aralarında bu kadar fiyat farkı açısından fark var mıdır? Vermeye değer mi sizce?

Hocam Alacaksanız S23Ultra alın o bütçeye çıkmışsanıız edin parayı feda en iyisini alın S23 Ultra 2K Ekran Kalitesi ile piyasadaki en iyi telefon ekranına sahip 200MP Kamera 100X Zoom özelliği ile efsane bir telefon önerim S23Ultra

Hocam gönül isterdi ki ultra alalım ama 15-20 bin arası fiyat farkı var. Çok fark var gibi geldi bana

iPhone 12 mini de alabilirsiniz eğer küçük telefon seviyorsanız.

Aslında önceliğim ıp 14 pro ya da maks idi ama şu zamlarla birlikte hayal oldu. Bir yandan da 13 içimden geçmiyor değil ama

Şu anda bütçenize en iyi telefon S23 hocam. 13 mini nereden baksan 34K olmuş. Fiyatını hak etmiyor zaten. Kamerası fiyat bandının en iyisidir. Aynı şekilde diğer donanımları da.

Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Kamera açısından S21FE ya da S22 ile aralarında bu kadar fiyat farkı açısından fark var mıdır? Vermeye değer mi sizce?

Hocam gönül isterdi ki Ultra alalım ama 15-20 bin arası fiyat farkı var. Çok fark var gibi geldi bana.

Aslında önceliğim IP 14 Pro'ya da maksimum idi ama şu zamlarla birlikte hayal oldu. Bir yandan da 13 içimden geçmiyor değil ama.

Aman hocam bulaşmayın şu IPhone'a.

Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Kamera açısından S21 FE ya da S22 ile aralarında bu kadar fiyat farkı açısından fark var mıdır? Vermeye değer mi sizce?
Evet kamera açısından farkları büyük.
S22'de kullanılan her sensör, S21 FE'de kullanilandan daha başarılı. Her kamerada gözle görülür fark var. (Geniş açı, ön kamera, telefoto ve ana kamera)
Ayrıca 8 Gen 1'in görüntü işlemesi Exynos 2100'e göre daha başarılı.

Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Kamera açısından S21FE ya da S22 ile aralarında bu kadar fiyat farkı açısından fark var mıdır? Vermeye değer mi sizce?

Hocam gönül isterdi ki Ultra alalım ama 15-20 bin arası fiyat farkı var. Çok fark var gibi geldi bana.

Aslında önceliğim IP 14 Pro'ya da maksimum idi ama şu zamlarla birlikte hayal oldu. Bir yandan da 13 içimden geçmiyor değil ama.

S22'ye hiç bulaşmayın.

Şu anda bütçenize en iyi telefon S23 hocam. 13 mini nereden baksan 34K olmuş. Fiyatını hak etmiyor zaten. Kamerası fiyat bandının en iyisidir. Aynı şekilde diğer donanımları da.

Aman hocam bulaşmayın şu IPhone'a.

Kamerasından memnun olmayan bir kitle de var ama hocam. Aslında emin gibiydim ama bu tür yorumları da okuyunca soru işareti oluşturdu aklımda o yüzden foruma konu açayım dedim. Sizin gibi bütün arkadaşların yorumlarını dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Evet kamera açısından farkları büyük.
S22'de kullanılan her sensör, S21 FE'de kullanilandan daha başarılı. Her kamerada gözle görülür fark var. (Geniş açı, ön kamera, telefoto ve ana kamera)
Ayrıca 8 Gen 1'in görüntü işlemesi Exynos 2100'e göre daha başarılı.

Cümleyi yanlış kullanmisim hocam özür diliyorum. S23 ile s21 fe- s22 mukayesesi açısından sormuştum. Aralarındaki para farkı kamera açısından bu farkı yansıtır mı? Ciddi TL farkı var çünkü

Cümleyi yanlış kullanmisim hocam özür diliyorum. S23 ile S21 FE - S22 mukayesesi açısından sormuştum. Aralarındaki para farkı kamera açısından bu farkı yansıtır mı? Ciddi TL farkı var çünkü.
S22 ile S23 karislastirirsak:
- Ana kamera sensorleri aynı sadece S23'te yazılımsal olarak daha geliştirilmiş bir sensör var.
Yani belli çekimler harici ciddi fark yok.
- Geniş açı ve telefoto sensörleri aynı. Geniş açıda yazılımsal fark var.
- S23 ön kamerası gözler görülür farkla daha iyi.
Ayrıca S23 serisinde OIS optimizasyonu daha başarılı. Sırf kamera için aradaki fiyat farkı değmez bana göre. Ama işlemci ve bataryadan dolayı verilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı