Samsung S23 alınır mı?

Kamerasından memnun olmayan bir kitle de var ama hocam. Aslında emin gibiydim ama bu tür yorumları da okuyunca soru işareti oluşturdu aklımda o yüzden foruma konu açayım dedim. Sizin gibi bütün arkadaşların yorumlarını dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Cümleyi yanlış kullanmisim hocam özür diliyorum. S23 ile S21 FE- S22 mukayesesi açısından sormuştum. Aralarındaki para farkı kamera açısından bu farkı yansıtır mı? Ciddi TL farkı var çünkü.

S22 ile S23 arasında bariz batarya performansı farkıda var S23 her alanda daha avantajlı. Hayırlı olsun diyelimmi S23'ünüz.

S22 ile S23 karislastirirsak:
- Ana kamera sensorleri aynı sadece S23'te yazılımsal olarak daha geliştirilmiş bir sensör var.
Yani belli çekimler harici ciddi fark yok.
- Geniş açı ve telefoto sensörleri aynı.
- S23 ön kamerası gözler görülür farkla daha iyi.
Ayrıca S23 serisinde OIS optimizasyonu daha başarılı. Sırf kamera için aradaki fiyat farkı değmez bana göre. Ama işlemci ve bataryadan dolayı verilir.

Çok teşekkür ederim detaylı analiz için. Dikkate alacağım.

S22 ile S23 arasında bariz batarya performansı farkıda var S23 her alanda daha avantajlı. Hayırlı olsun diyelimmi S23'ünüz.

Evet diğer özellikleri açısından kötülendigini hiç görmedim. İnşallah çok teşekkür ederim 🙂

Merhaba. "General Mobile 9 Pro" telefonumu yükseltmek istiyorum. Düz Samsung S23 çok öneriliyor birçok açıdan. Bu fiyat bandında alınabilecek bir telefon mu? Bir telefona bu kadar para verilir mi noktasındayım çünkü. Fiyat (28-29 bin arası)

Özellikle kamera açısından da yorumlarsanız sevinirim. Başka bir telefon önerisi de olabilir.
256GB versiyonu 128GB versiyonundan 500₺ daha pahalı. Almaya değecek bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı