Samsung S23 alınır mı?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Aklımda Samsung S23 var. Lakin S22 ve S23FE'de kafamı karıştırmıyor değil. Hangisi alınmalı sizce? Ekstra olarak ekran boyutu çok büyük mü? Anlık olarak Galaxy A30 2019 kullanıyorum. Bu boyutlarda olursa ben için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

FE serisi ile düz seri arasında kalite farkı var ikisini de deneyimlemiş biri olarak söylüyorum bende şu an S22 var gün içinde yoğun telefon kullanıyorsanız batarya sizi üzebilir S23 batarya hakkında bilgim yok ama performans olarak güzel cihazlar.

Merhaba s22 ve s23fe ye bulaşmayın s23 alabilecek bütçeniz varsa. S22 bataryası günü çıkarmıyor.
S23 snapdragon 8gen2 kullandığı için batarya performansı kötü değil ve uzun süre sizi götürür.
Ebat olarak s23, a30 dan çok az miktarda küçük büyük ekran istiyorsanız s23+ tavsiye ederim.
Ben s23+ kullanıyorum. 1 buçuk yıl oldu alalı hala günlük kullanımda 2 günü çıkarıyor.

Hepinize çok teşekkür ederim. İstediğim şey küçük ekran. Peki 2. el S23 alınır mı? Yoksa illa sıfır mı lazım? Ekstra olarak S23 boyutlarında veya S23'ten küçük olarak bu fiyat bandına hangi telefonu önerirsiniz?@Aegonide @c4n @mardzic @Denizius124

Küçük bir cihaz istediğimden dolayı farklı markaların önerilerine de açığım. Iphone 12 mini ile 13 mini nasıldır? S23 mü daha iyi yoksa bu cihazlar mı?

Hepinize çok teşekkür ederim. İstediğim şey küçük ekran. Peki 2. el S23 alınır mı? Yoksa illa sıfır mı lazım? Ekstra olarak S23 boyutlarında veya S23'ten küçük olarak bu fiyat bandına hangi telefonu önerirsiniz?@aegoni de @c4n @mardzic @Denizius124

Küçük bir cihaz istediğimden dolayı farklı markaların önerilerine de açığım. iPhone 12 mini ile 13 mini nasıldır? S23 mü daha iyi yoksa bu cihazlar mı?

Cihaz temizse alınır bende küçük ekran istediğim için S22 aldım almadan önce aklımda iPhone 13 mini vardı ama 13 mini alacağınıza iPhone 13 almanız daha iyi çünkü ekranı zaten ideal boyutta 6.1inç diye hatırlıyorum.

Cihaz temizse alınır bende küçük ekran istediğim için S22 aldım almadan önce aklımda iPhone 13 mini vardı ama 13 mini alacağınıza iPhone 13 almanız daha iyi çünkü ekranı zaten ideal boyutta 6.1inç diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim.

S23 ü öneririm. Snapdragon 8gen2 gerçekten çok güçlü bir işlemci. Telefonda geçişler çok hızlı ve akıcı. Ekranın 120hz olması da çok iyi. Kamera da çok iyi. Telefon amiral sınıfı olduğunu hissettiriyor. Sıfır yada 2.el almak size kalmış. İphone tarafında iphone 14 Pro rakibi bir cihaz. Ne kamera ne de performans olarak altta kalıyor.
Küçük telefon istiyorsanız size göre.

S23 ü öneririm. Snapdragon 8gen2 gerçekten çok güçlü bir işlemci. Telefonda geçişler çok hızlı ve akıcı. Ekranın 120hz olması da çok iyi. Kamera da çok iyi. Telefon amiral sınıfı olduğunu hissettiriyor. Sıfır yada 2.el almak size kalmış. İphone tarafında iphone 14 Pro rakibi bir cihaz. Ne kamera ne de performans olarak altta kalıyor.
Küçük telefon istiyorsanız size göre.
S23 almaya karar verdim. Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı