Samsung S23 FE alınır mı yoksa A55 mi beklenmeli?

2 gündür deneyimliyorum, pil performansı zayıf geldi bana, eski telefonumdan bile zayıf gibi.

Kendimi gaza getirip S23 FE aldım arkadaşlar sağolun.
Hocam selamlar, ben de almayı planlıyorum. Deneyimlerinizi iletirseniz çok sevinirim

2 gündür deneyimliyorum, pil performansı zayıf geldi bana, eski telefonumdan bile zayıf gibi.
Birkaç forumda bu durumu araştırdım hocam. Batarya optimizasyonu birkaç hafta içinde tamamlanıyormuş, ardından kullanıma göre 5.30-7.30 saat ekran süreleri veriyormuş.

Kullandığım ilk "premium" cihaz olduğu için ve önceki telefonum çok eski olduğu için her açıdan çağ atlamış gibi hissediyorum hocam o yüzden görüşlerim çok ta yardımcı olmayabilir

Malzeme kalitesi taş gibi sağlam hissetttiriyor. Kamera çıkntıları biraz fazla. Orijinal kılıf aldım, onun ile kullanıyorum bu yüzden kamera çıkıntısı düzleniyor ama telefon biraz daha kalınlaşıyor.

Hocam öncelikle ekranı çok beğendim. Hem ilk 120 Hz hem de ilk AMOLED ekranlı telefonum. 120 Hz akıcılığı aşırı güzel hissettiriyor. AMOLED siyahları ve parlaklığı da çok zevkli.

Hoparlörü de hoşuma gitti.

Maalesef 3.5mm jack bulunmuyor.

Günlük kullanımda son derce hızlı, tepkisel.

Pil performansı halen daha kötü, bakalım biraz süre geçince iyileşiyor diyorlar.

Kamerayı detaylı deneyimleme fırsatım olmadı ama birkaç ufak tefek şey çektim iyi gibi.

Telefon olcukça kalın ve ağır. Biraz takoz gibi hissettiriyor.

Yanında şarj adaptörü çıkmadığı için eski telefonumun 18W adaptörü ile şarj ediyorum, hızlı şarj çalışmıyor. 8-9W civarı bir şarj hızı alıyorum bu alet ile. Bu hız ile sıfırdan 100'e 2 saat 10 dakika civarı sürüyor.

1 ay oldu telefonu kullanıyorum, batarya performansı bekleyen birisinin almaması gereken bir telefon. Zar zor 6 saat ekran süresi alıyorum (günlük kullanım whatsapp, instgtam twitter ve tarayıcı kullanımı, 0 oyun).

Son düzenleme:

Kardeşim hayırlı olsun bu mesajı yazalı çok vakit geçmemiş, pil durumu nasıl memnun musun?

Kardeşim hayırlı olsun bu mesajı yazalı çok vakit geçmemiş, pil durumu nasıl memnun musun?

One UI 6.1 güncellemesi ile birlikte benim pil performansım çok ciddi biçimde arttı (ya da düzeldi). Yeni güncelleme ile test edecek kadar yoğun ve uzun zaman geçirmedim ama eskiden %80 pil kullanımı ile 4 saat ekran süresi veren telefon şu an %50 şarj ile 4 saat ekran süresi veriyor.

Çok iyi kardeşim bu performansı hard reset attıktan sonra mı aldın yoksa atmadan mı kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…