Samsung S23 FE alınır mı yoksa A55 mi beklenmeli?

S23 FE alınır mı? Yoksa bekleyip çıktığı zaman A55 mi almalı mı?

Telefondan oyun performansı beklentim yok, günlük kullanım, güzel bir ekran, ortalama bir kamera, sosyal medyada takılma, e-posta okuma, YouTube izleme kulaklıkla ya da kulaklıksız ses performansı benim önceliklerim. Şu an kullandığım telefonun 2018-2019 civarı aldığım Huawei Mate 20 Lite olduğunu düşünürsek uzun ömürlülük te benim için önemli bir özellik.

Açıkçası telefona çok para gömmek istemiyorum, içim acıyor fiyatları görünce. Şu an kullandığım telefonu 1800 liraya almıştım. 😔

S23FE daha pahalı olacaktır. S23 FE alın geçin derim. A serisi beklenmez.

S22+, 22Ultra vb. modellerin Snapdragon versyonlarını öneririm. Çünkü S23FEnin Exynos 2200'ü 1 yıl daha önce çıkmış olan Exynos 2100 ile hemen hemen aynı performansı sergiliyor. A55 ile S23 fe arasında bir karar verecekseniz S23 fe daha iyi bir seçim.
Böyle bir durum yok. 2200 ciddi bir fark atmasa bile daha güçlü 2100'e göre. Üstelik S23 FE içinde bulunan 2200 ilk çıkan 2200'e göre farklı. Daha gelişmiş üretim teknolojisinden geçiyor bu yüzden daha verimli ve hemen throttle olmuyor. S22 içinde bulunan Gen 1 verimlilik açısından kötü. S22+ alınması aşırı mantıksız S23 varken.

Konu sahibinin sorusuna gelirsek S23 FE derim ben. Çıkabilirseniz S23 alın uzun yıllar kullanin derdim ama çıkarıyorsunuz sanırım o fiyat bandlarına. Pil ömrü sorun yaratmazsa S22 de tercih edebilirsiniz daha premium bir cihaz olur. A55 beklemeye değmez bence.

@İsmail Evece bunu neye göre söylüyorsunuz? S23 FE'de kullanılan Exynos 2200, S22 serisindekinden daha iyi üretim bandindan geçti.
S22 serisinin Snapdragon varyantindan daha zayıf olduğu doğru ama arada normal bir kullanıcı hiçbir fark hissetmez.
Exynos 2200 ile Exynos 2100 arasında ise %15 daha güçlü CPU ve %20-25 daha güçlü GPU farki var.

Peki taksitli olarak telefon alma yöntemleri biliyor musunuz? Aklıma bankaların yeni müşterielre verdiği 15-20 binlik faizsiz kredileri geliyor başka fikri olan var mı?

S23 FE alınır mı? Yoksa bekleyip çıktığı zaman A55 mi almalı mı?

Telefondan oyun performansı beklentim yok, günlük kullanım, güzel bir ekran, ortalama bir kamera, sosyal medyada takılma, e-posta okuma, YouTube izleme kulaklıkla ya da kulaklıksız ses performansı benim önceliklerim. Şu an kullandığım telefonun 2018-2019 civarı aldığım Huawei Mate 20 Lite olduğunu düşünürsek uzun ömürlülük te benim için önemli bir özellik.

Açıkçası telefona çok para gömmek istemiyorum, içim acıyor fiyatları görünce. Şu an kullandığım telefonu 1800 liraya almıştım. 😔
kesinlikle S23 FE almalısınız hiçbir zaman güncel bir A serisi ve S serisi bir olamaz

@İsmail Evece bunu neye göre söylüyorsunuz? S23 FE'de kullanılan Exynos 2200, S22 serisindekinden daha iyi üretim bandindan geçti.
S22 serisinin Snapdragon varyantindan daha zayıf olduğu doğru ama arada normal bir kullanıcı hiçbir fark hissetmez.
Exynos 2200 ile Exynos 2100 arasında ise %15 daha güçlü CPU ve %20-25 daha güçlü GPU farki var.
Benim elimde s21 var. Bu s21 ile 3D mark testinde wild life testi açıyorum 1 dakikalık. Bu testte ortalama 40 fps ile ortalama 6500 felan skor elde ediyor. S23 fe bi tık daha fazla 1-3 FPS daha fazla veriyor(internette gördüğüm videolara göre.). Ve Wild life extreme 1 dakikalık testinde ise aynı 1900 skor elde ediyor ikiside. Ben bu testlere göre söyledim bunu.

Kendimi gaza getirip S23 FE aldım arkadaşlar sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı