Samsung S23 FE AnTuTu puanı normal mi?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar, telefonu yaklaşık 9 Mart 2024’te aldım. Epey kendi sitesinde AnTuTu puanı 1.2 milyon yazıyordu. PUBG oynamak istedim, 60 FPS sabit vermeyince ben de dedim AnTuTu testi yapayım, sonuç bu çıktı. Sizce normal mi yoksa virüs falan yemiş olabilir mi? Telefonu sıfırlasam düzelir mi?

Not: Önceden sabit ve akıcı oynatıyordu oyunu.

Screenshot_20250809_002521_AnTuTu Benchmark.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, telefonu yaklaşık 9 Mart 2024’te aldım. Epey kendi sitesinde AnTuTu puanı 1.2 milyon yazıyordu. PUBG oynamak istedim, 60 FPS sabit vermeyince ben de dedim AnTuTu testi yapayım, sonuç bu çıktı. Sizce normal mi yoksa virüs falan yemiş olabilir mi? Telefonu sıfırlasam düzelir mi?

Not: Önceden sabit ve akıcı oynatıyordu oyunu.

Eki Görüntüle 2552173
Depolamanın düşük olması performansı etkilediği konusunda uyarı girmiş Antutu. Bir depolamayı biraz boşaltın.
Birde testi buzdolabında yapın, sıcaklık kaynaklı frekans mı düşüyor diye görmek için. Yaz ayındayız sonuçta.

Depolamanın düşük olması performansı etkilediği konusunda uyarı girmiş AnTuTu. Bir depolamayı biraz boşaltın.
Bir de testi buzdolabında yapın, sıcaklık kaynaklı frekans mı düşüyor diye görmek için. Yaz ayındayız sonuçta.

Tamamdır hocam sağ olun telefonda 40 GB boş alan var bu arada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250809_153918_AnTuTu Benchmark.jpg
    Screenshot_20250809_153918_AnTuTu Benchmark.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 23
Hocam 30 GB yer daha açtım 70 GB boş alan var şimdi yaptım 907 bin çıktı yine az değil mi?
Telefonun soğumasını bekleyin, sonrasında testi açıp telefonu buzdolabına koyun.
Birşey olmaz telefona. Buzdolabı suyu bile dondurmuyor sonuçta.

Sıcaklık o kadar düşürür mu hocam puanları meraktan sordum.
Bende bunu öğrenmeye çalışıyorum bi bakıma hocam. Sonuçta ısınanca frekans kısıyor telefon ve havalar çok sıcak.

Şahsi deneyimimde sadece CPU puan kaybı olmuştu, Mi 11T isimli cihazda.

Hocam sıcak bir yerde test ederseniz bayağı düsük çıkabilir. Mesela telefon 50 derece de frekans kısıyorsa oda 35 derece olsun 15 derece artma payi var. Ama oda 25 derece olsaydı 25 derece artma payı olur. Bence de buzdolabında test edin.

Hocam sıcak bir yerde test ederseniz bayağı düsük çıkabilir. Mesela telefon 50 derece de frekans kısıyorsa oda 35 derece olsun 15 derece artma payi var. Ama oda 25 derece olsaydı 25 derece artma payı olur. Bence de buzdolabında test edin.

Hocam yola gideceğim akşam-gece gibi dener atarım sonuçları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı