SD 8 Gen 2 işlemciyle gelen bir amiral gemisi. Bu fiyata bedava. EFSANE1000 koduyla beraber alın. https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s23-128-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-siyah-pm-HBC00003Z341S
Ben şahsen S24 FE alırdım şahsen çünkü bataryası daha iyi ve işlemcisi daha güçlü. Kamerayı fazla kullanmıyorum ve S24 FE'nin kamerası da ortalamanın üstünde. Birde S24 FE'nin çerçeveleri kalın o biraz kafamı karıştırıyor.
Ben şahsen S24 FE alırdım şahsen çünkü bataryası daha iyi ve işlemcisi daha güçlü. Kamerayı fazla kullanmıyorum ve S24 FE'nin kamerası da ortalamanın üstünde. Birde S24 FE'nin çerçeveleri kalın o biraz kafamı karıştırıyor.
Ben de s24fe istiyorum daha mantıklı ama kamerası ve küçüklüğü s23 almaya itiyor. Kamera kullanıyorum ve telefonu üniversiteli olduğumdan günlük ortalama 6 7 saat kullanıyorum. Bataryası, kamerası önemli benim için. Sanırım bunalrın ortası yok. S24 vardır da 30k ya çıkamam.
Ben daha uzun ekran süresi veriyor diye biliyorum.
linkteki videoda da sonuç açık ara belli. S24, S24 FE'den daha az veriyor. Sıralayacak olursak: S24 FE > S24 > S23