Samsung S23 FE mi A55 5G mi alınmalı?

Bütçe
17000-23000 arası
Eskiden öyleydi. S23 FE'de baya azaldı. S24 FE'de ise şimdilik öyle bir sorun yok. A55 zaten alınmaz. Sıralama A55-S22-S23 FE-S24 FE şeklinde.
Peki s24fe yerine s23 almak mı daha mantıklı olur özelliklere baktım s24fe 1 puanla önde ama özelliklerde batarya hariç daha önde gibi s23.

Peki s24fe yerine s23 almak mı daha mantıklı olur özelliklere baktım s24fe 1 puanla önde ama özelliklerde batarya hariç daha önde gibi s23.
Epey'deki puanlara bakmayın. Şu anda indirim var. S23 en mantıklısı olur. Kupon bitti. 25999TL'ye satılıyor. Attığım kılıflardan almanızı öneririm.

Sizin öneriniz nedir. Batarya ve kamera önemli benim için ikisi de zıt galiba.
Ben şahsen S24 FE alırdım şahsen çünkü bataryası daha iyi ve işlemcisi daha güçlü. Kamerayı fazla kullanmıyorum ve S24 FE'nin kamerası da ortalamanın üstünde. Birde S24 FE'nin çerçeveleri kalın o biraz kafamı karıştırıyor.

Ben şahsen S24 FE alırdım şahsen çünkü bataryası daha iyi ve işlemcisi daha güçlü. Kamerayı fazla kullanmıyorum ve S24 FE'nin kamerası da ortalamanın üstünde. Birde S24 FE'nin çerçeveleri kalın o biraz kafamı karıştırıyor.
Ben de s24fe istiyorum daha mantıklı ama kamerası ve küçüklüğü s23 almaya itiyor. Kamera kullanıyorum ve telefonu üniversiteli olduğumdan günlük ortalama 6 7 saat kullanıyorum. Bataryası, kamerası önemli benim için. Sanırım bunalrın ortası yok. S24 vardır da 30k ya çıkamam.

SD 8 Gen 2 ile Exynos 2400e arasında çok az fark var. Exynos termal olarak SD'den kötü. S23 bu fiyatteyken kaçırılmamalı.

Bataryasının büyük olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Şu anki testlerde S23 daha önde.
Ben daha uzun ekran süresi veriyor diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
linkteki videoda da sonuç açık ara belli. S24, S24 FE'den daha az veriyor. Sıralayacak olursak: S24 FE > S24 > S23

Technopat Haberler

Geri
Yukarı