Samsung S23 FE nasıldır?

Anneme telefon alacağız ve S23FE indirimle 19.600TL sizce alınır mı? S21 FE kullanıyorum ve aşırı memnunum. Tek korkum benim telefonun şarjı fena gitmiyor ama iyi de denemez. S23 FE batarya performansı nasıldır? Ve son olarak iPhone 13 ile arasındayız aslında, bütçe olarak çok daha uygun ama iPhone daha stabil ve daha uzun süre kullanılabilir geliyor. Sizce ne almalıyız ve S23 FE alırsak memnun kalır mıyız?

Alinir. Bataryadan da endise etmenize gerek yok, teorik olarak memnun oldugunuz S21 FE'nin bataryasindan daha iyi, cunku S23 FE kasasindaki Exynos 2200 2th, 2100'den ortalama 2 watt daha az guc tuketiyor. iPhone 13'u eleyin, overpriced bir model. S23 FE arka kamera paketi, on kamera konusunda ustun, iPhone 13'un ise sadece SoC'u daha guclu ancak annenizin buna ihtiyac duyacagini sanmiyorum, ayrica guc farki da kullanim omru konusunda fark yaratmayacak kadar az.

S23 FE bir nevi A54 kasasına S22 anakartı takılmış bir telefon. S22'nin işlemci tarafında pil tüketiminde çok da başarılı olmayan bir model olduğunu varsayar isek S23 FE'nin çok da başarılı olacağı söylenemez. Ben 20k bandında bir Samsung olsam sadece 1 güncelleme gerisinde kalacak fakat çok daha premium duran S22'yi tercih ederdim. Ek olarak bende S20 FE kullanıyorum ve Samsung'un S serisinin genel olarak şarj performansının vasat olduğu söylenebilir ancak S21 ailesi şüphesiz en başarısızı. Yani S21 FE 'den belirgin şekilde daha memnun bırakır.

Son düzenleme:
Alinir. Bataryadan da endişe etmenize gerek yok, teorik olarak memnun oldugunuz S21 FE'nin bataryasindan daha iyi, cunku S23 FE kasasindaki Exynos 2200 2th, 2100'den ortalama 2 watt daha az guc tuketiyor. iPhone 13'u eleyin, overpriced bir model. S23 FE arka kamera paketi, on kamera konusunda ustun, iPhone 13'un ise sadece SoC'u daha guclu ancak annenizin buna ihtiyac duyacagini sanmiyorum, ayrica guc farki da kullanim omru konusunda fark yaratmayacak kadar az.

Teşekkürler hocam. Zaten yazmadım bile ekranı muazzam ve kamerası fiyatına göre gayet başarılı benim telefonun. Tek eksi batarya bence, bana yetiyor ama annem daha aktif ekran süresi bağlamında. %20-30 iyileştirme varsa çok iyi zaten batarya konusunda. 13 düşünme sebebim stabilite ama o da eskidi artık dediğiniz gibi. S22 de güzel ama batarya sıkıntısı var diye uzak duruyorum bütçeyi sirf batarya yüzünden artırıp S23 yerine FE olan F/P geldi bana.

Samsung bu sene birçok modelde ilginç takoz dizaynları tercih etti ama fiyat performans ve özellik olarak bu alınmasına hiç engel teşkil etmiyor. Fiyatına göre S23FE bence iyi cihaz. Şahsen S22'ye hiç bakmazdım. Pili ve küçük olması daha itici.

Batarya konusunu dert etmeyin S23'ten kötü ama S22 ve S21 FE'den iyi ki bu telefonları geçtiği için size yeterde artar.

S23 FE bir nevi A54 kasasına S22 anakartı takılmış bir telefon. S22'nin işlemci tarafında pil tüketiminde çok da başarılı olmayan bir model olduğunu varsayar isek S23 FE'nin çok da başarılı olacağı söylenemez. Ben 20k bandında bir Samsung olsam sadece 1 güncelleme gerisinde kalacak fakat çok daha premium duran S22'yi tercih ederdim. Ek olarak bende S20 FE kullanıyorum ve Samsung'un s serisinin genel olarak şarj performansının vasat olduğu söylenebilir ancak S21 ailesi şüphesiz en başarısızı. Yani S21 FE'den belirgin şekilde daha memnun bırakır.

Haklısınız ama S22 batarya konusunda cidden çok kötü ve boyut olarak daha küçük pil var. Ayni işlemci olsa bile 23 FE daha cok götürür gibi. 23'ün de batarya çok küçük boyutlu mAh olarak ama bu sefer becermisler verimlilik konusunu ama sirf batarya icin 8 bin vermek istemiyorum.

Bataryası, S21 FE'den iyi her halükarda.

Sizce %20 civarı iyileştirme var mıdır peki hocam? O bana yeterli.

bütçeyi sirf batarya yüzünden artırıp S23 yerine FE olan F/P geldi bana.
Arada premium deneyim farki var ve S23 FE'nin telephoto & ultra genis aci sensorleri S21 FE ile ayni. SoC farki da cok, %30 daha guclu GPU, 3-4 watt daha az guc tuketimi ve daha verimli paneli var, dolayisiyla cok daha iyi pil performansi da var. S23 almaniz daha mantikli olur ancak S23 FE'nin fiyat konumlandirmasi kotu degil, alirsaniz uzmez.

Samsung bu sene birçok modelde ilginç takoz dizaynları tercih etti ama fiyat performans ve özellik olarak bu alınmasına hiç engel teşkil etmiyor. Fiyatına göre S23FE bence iyi cihaz. Şahsen S22'ye hiç bakmazdım. Pili ve küçük olması daha itici.

Küçük olması hoşuma gidiyor ama dediğiniz gibi verimlilik vasat altı.

Arada premium deneyim farki var ve S23 FE'nin telephoto & Ultra genis aci sensorleri S21 FE ile ayni. SoC farki da cok, %30 daha guclu GPU, 3-4 watt daha az guc tuketimi ve daha verimli paneli var, dolayisiyla cok daha iyi pil performansi da var. S23 almaniz daha mantikli olur ancak S23 FE'nin fiyat konumlandirmasi kotu degil, alirsaniz uzmez.

Nakit avans ile alacağım faiz farkı olmasa değer ama annem standart kullanıcı benim gibi ve ben çok memnunum üzmez gibi geliyor ama tabii daha iyi cihaz. Bana F/P oranı önemli şu an. Sizce S23'e bütçe artırmalı mıyız? Yoksa yeterli olur mu saydığım beklentiler dahilinde hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı