Samsung S23 FE vs S23 Plus vs S23 Ultra

Blackfenix

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
S21 FE kullanıcısıyım telefon değiştirmeyi düşünüyor ancak bu üçü arasında kaldım. gönül S24 Ultra isterdi ama olmuyor :D S23 FE çok iyi olduğunu duydum ancak S23 Plus mı alsam yoksa direk almışken en iyisini alıp S23 Ultra mı alsam kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 FE kullanıcısıyım telefon değiştirmeyi düşünüyor ancak bu üçü arasında kaldım. Gönül S24 Ultra isterdi ama olmuyor :D S23 FE çok iyi olduğunu duydum ancak S23 Plus mı alsam yoksa direk almışken en iyisini alıp S23 Ultra mı alsam kararsız kaldım.

En iyisini alın 5 sene kullanın.

Şimdi öylesine S24 plusa baktımda 7 yıl güvenlik ve güncelleme desteği diyor S23 FE için ise 4 yıl güncelleme 5 yıl güvenlik güncellemesi diyor S23 Ultra için kaç yıl güncelleme var?

En iyisini alın 5 sene kullanın.
5 sene kullanmak için en iyisini almana gerek yok ki :D. Ben redmi note 9 pro kullanıyorum 4 sene oldu. 1 sene daha gider yani en az :D. O telefon çok çok daha fazla gider.

S21 FE kullanıcısıyım telefon değiştirmeyi düşünüyor ancak bu üçü arasında kaldım. Gönül S24 Ultra isterdi ama olmuyor :D S23 FE çok iyi olduğunu duydum ancak S23 Plus mı alsam yoksa direk almışken en iyisini alıp S23 Ultra mı alsam kararsız kaldım.

Ultra kaba bir telefon, cebe sığmaz elde durmaz. Bunları göz önünde bulundurmalısın. Bütçe de elveriyorsa tabii ki Ultra. Ama onun dışında S24 Plus derim ben S23 Ultra'dan ucuz.

5 sene kullanmak için en iyisini almana gerek yok ki :D. Ben Redmi Note 9 Pro kullanıyorum 4 sene oldu. 1 sene daha gider yani en az :D. O telefon çok çok daha fazla gider.

Ultra kaba bir telefon, cebe sığmaz elde durmaz. Bunları göz önünde bulundurmalısın. Bütçe de elveriyorsa tabii ki Ultra. Ama onun dışında S24 Plus derim ben S23 Ultra'dan ucuz.

S23 Ultra vatan veya MediaMarkt gözükmüyor kendi sitesinde de gözükmüyor (Hepsiburada tarzı siteler önermeyin ben güvenemiyorum) bu gidişle alırsam S24 Plus

Şu an aktif 23 Ultra kullanıcısıyım. Çağ atladım diyebilirimm çok menmunum eğer imkanınız varsa 23 Ultra alın kesinlikle. Diğerleride iyi ama 23 Ultra ile aralarında emin ol çok fark var almışken iyisini al ileride pişman olma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı