S24 fazladan 3-4 yıl gider.s23 uzun süre kullanım için yetersiz mi..
ben ıphone 7 kullanıyorum. 7.senesine girecek. benim için hızı fotoğraf kalitesi önemli.. güncelleme almayacak diye mi uzun süre için s23 öneriyorsunuz
On yargıyi birakmalisiniz. Daha iyi diye dusunmeniz daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Exynos 2400 saf gucte daha iyi, Snapdragon 8 Gen 2 daha verimli. Ikisinin de ne ısınma ne tuketim sorunu var.Bence S23. S24 te exynos işlemci bulunuyor. S23 de snapdragon. Snapdragonun daha iyi olduğunu düşünüyorum.
daha fazla bütçe ayırmak istemiyorum. s23+ tan memnun musunuz?Samsung için fazladan bir bütçe ayıracak olsam S23 Ultra tercih ederim.
Exynos işlemcili Samsung telefon hayatımda bir kez kullandım ve tekrar asla kullanmam.
S23+ kullanıyorum.
S23 alin o zaman. S24 daha fazla guncelleme destegine sahip, cikmaya da deger ama S23 7 sene kuanilamaz diye bir sey yok. S23+ dedigimiz telefonu güvenli saticilarda en ucuz 48.5K fiyata bulabiliyoruz ayrica.Daha fazla bütçe ayırmak istemiyorum.
On yargıyi birakmalisiniz. Daha iyi diye dusunmeniz daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Exynos 2400 saf gucte daha iyi, Snapdragon 8 Gen 2 daha verimli. Ikisinin de ne ısınma ne tuketim sorunu var
trendyolda s23 28.5 , s24 34 tl. (128gb ) aslında s24 alıcaktım da bugün mağazalarda s24 açık telefon bulamadım ama s23 hala vardı. dedim acaba s23 mü alsam gerek var mı s24 eS23 alin o zaman. S24 daha fazla guncelleme destegine sahip, cikmaya da deger ama S23 7 sene kuanilamaz diye bir sey yok. S23+ dedigimiz telefonu güvenli saticilarda en ucuz 48.5K fiyata bulabiliyoruz ayrica.
Icinizden daha fazla vermek gelmiyorsa S23 alın.Trendyol'da S23 28.5 ,S24 34 TL (128 GB). Aslında S24 alacaktım da bugün mağazalarda S24 açık telefon bulamadım ama S23 hala vardı. Dedim acaba S23 mü alsam gerek var mı S24'e?
Daha fazla bütçe ayırmak istemiyorum. S23+tan memnun musunuz?
sizce fiyat farkına değer mi değer diyosanız s24 alıyım.Icinizden daha fazla vermek gelmiyorsa S23 alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.