Samsung S23 mü Samsung S24 mü?

Bütçe
50K

Demir Can Demir

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir önceki telefonum olan Samsung A30'u yaklaşık 6 sene kadar kullandım, son 2 senesinde ciddi sorun çıkarttı. Şimdi ise premium hissettirecek bir model arıyorum. 50K'ya kadar bütçem var ve birkaç model arasında kaldım. Genel olarak telefonu uzun süreli kullanıma önem veren bir insanım, yine 5-6 sene beni götürsün istiyorum. Zamanla performansının düşmesi problem değil lakin en azından bir 4 sene kadar premium hissettirsin bana yeter. Oynadığım tek oyun pes mobil ve bu oyunda iyi bir performans alabileyim istiyorum.
Telefonların teknik özelliklerinden hiç anlamam bu yüzden sizlere sormak istedim. Samsung S23 Ultra alabilecek imkanım da var Samsung S24 Plus alabilecek imkanım da, ama derseniz bu kadar uçmana gerek yok, sana her model için Plus modelleri yeter de artar ben de bu sözlere göre hareket ederim. Telefonda aradığım özellikler özet olarak:
Şarjının en az 1 gün gidebilmesi.
İyi bir oyun performansı(çok çok iyi olmasa da olur)
Beni uzun yıllar taşıması.
Bunların dışındaki özellikler ekstra kaçan özellikler olur, bunları premium hissiyat bölümü olarak ayrı ele alırsınız. Şimdiden teşekkürler.

S24 7 yıl güncelleme desteği var ve S23 ten güçlü kesinlike s24. S24+ la hemen hemen aynı bir batarya ile ekran büyüyor alabiliyorsanız onu alın.

RAM, ekran ve bataryadan dolayı bence S24 Plus iyi olur alabilirseniz. Zaten 7 sene güncel kalacak telefonlar, bir senesi geçti sayılır. 6 sene de iyi gayet güncellik için. Sizin kullanımınızla muhtemelen telefonun bir eksiğini görmezsiniz yıllarca.

Bütçe yeterse S24+ alın. Hem RAM miktarı daha iyi hem de bir cihaza bu kadar para verdikten sonra büyük ekran ve daha iyi batarya almanız doğru olur.

yani samsung s25 e kadar bütçen çıkabilirse o çok daha iyi bir seçenek olucağını düşünüyorum çünkü s23 ile s24 arasındaki nerdeyse tek fark işlemci başka öyle aman aman denilcek çok büyük bir fark yok bana sorsan

Demek ki bir telefonu cacık olana kadar kullanıyorsunuz, ne güzel. Bütçe de bu kadar yüksekken alınabilecek en iyi model alınmalı, bu sebepten ötürü ben sizin yerinizde olsam direk S23 tarafını elerdim.
Samsung tarafından gitmek isterseniz direk S24 Plus en iyi alternatif olacaktır fakat onun haricinde Honor Magic 6 Pro, OnePlus 12 modelleri de tercih edilebilir bana kalırsa.

samsung s23 serisini neden elersin ki?

Biri hangi model alıyorsan al lakin Ultra al demişti ona nazaran S23 modelini eklemiştim ben de.S23 Ultra ve S24 Plus arasındaki fark nedir?

S24 7 yıl güncelleme desteği var ve S23 ten güçlü kesinlike s24. S24+ la hemen hemen aynı bir batarya ile ekran büyüyor alabiliyorsanız onu alın.
S24 Ultra'nın fiyatı beni çok aşıyor malesef.

Biri hangi model alıyorsan al lakin Ultra al demişti ona nazaran S23 modelini eklemiştim ben de. S23 Ultra ve S24 Plus arasındaki fark nedir?

S24 Ultra'nın fiyatı beni çok aşıyor maalesef.

S24'u demedimki Plus dedim. S23 Ultra daha kamera odaklı bir de SD ondan dedi arkadaş. Kameraa Zoom olarak daha iyi S23 Ultra kamera odaklı bir de diğeride S24+ işlemcisi gibi faktörler hariç S23 le aynı kameraları. Farklı çekiyor tabii lensleri aynı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…