Demir Can Demir
Picopat
Daha fazla
Yani S23 Ultra ve
Kamera kısmında pek bir çekincem yok,iyi olsa iyi olur tabiki lakin öyle aşırı iyi olmasına da gerek yok.İşlemci farkına bir kaç arkadaş daha değinmiş,peki bu işlemcilerin farkı nedir?Hangisi daha iyidir?
S23 Ultra ve S24 Plus arasında bir fark olmaz mı yani?Soruyorum çünkü farklı başlıkların cevaplarında Ultra modellerin daha iyi olduğunu dile getirmişler.yani samsung s25 e kadar bütçen çıkabilirse o çok daha iyi bir seçenek olucağını düşünüyorum çünkü s23 ile s24 arasındaki nerdeyse tek fark işlemci başka öyle aman aman denilcek çok büyük bir fark yok bana sorsan
Pardon,farklı bir arkadaşa cevap vermeye çalışıyordum.Bu siteyi hala öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş çözeceğim artık.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ayrıca.S24'u demedimki Plus dedim. S23 Ultra daha kamera odaklı bir de SD ondan dedi arkadaş. Kameraa Zoom olarak daha iyi S23 Ultra kamera odaklı bir de diğeride S24+ işlemcisi gibi faktörler hariç S23 le aynı kameraları. Farklı çekiyor tabii lensleri aynı sadece.
Kamera kısmında pek bir çekincem yok,iyi olsa iyi olur tabiki lakin öyle aşırı iyi olmasına da gerek yok.İşlemci farkına bir kaç arkadaş daha değinmiş,peki bu işlemcilerin farkı nedir?Hangisi daha iyidir?
Son düzenleme: