Samsung S23 mü Samsung S24 mü?

Bütçe
50K
Yani S23 Ultra ve
yani samsung s25 e kadar bütçen çıkabilirse o çok daha iyi bir seçenek olucağını düşünüyorum çünkü s23 ile s24 arasındaki nerdeyse tek fark işlemci başka öyle aman aman denilcek çok büyük bir fark yok bana sorsan
S23 Ultra ve S24 Plus arasında bir fark olmaz mı yani?Soruyorum çünkü farklı başlıkların cevaplarında Ultra modellerin daha iyi olduğunu dile getirmişler.

S24'u demedimki Plus dedim. S23 Ultra daha kamera odaklı bir de SD ondan dedi arkadaş. Kameraa Zoom olarak daha iyi S23 Ultra kamera odaklı bir de diğeride S24+ işlemcisi gibi faktörler hariç S23 le aynı kameraları. Farklı çekiyor tabii lensleri aynı sadece.
Pardon,farklı bir arkadaşa cevap vermeye çalışıyordum.Bu siteyi hala öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş çözeceğim artık.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ayrıca.
Kamera kısmında pek bir çekincem yok,iyi olsa iyi olur tabiki lakin öyle aşırı iyi olmasına da gerek yok.İşlemci farkına bir kaç arkadaş daha değinmiş,peki bu işlemcilerin farkı nedir?Hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:
Eğer S24'teki ısınma sorunu Plus modelinde de mevcutsa pek mantıklı bir tercih değil. S23 Ultra alınabilir. Ayrıca S25 serisi ile birlikte geleceği söylenen Elite işlemcide de ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Sürekli sıcak bir telefon kullanmak çok can sıkıcı bir durum.

Yani S23 Ultra ve.

S23 Ultra ve S24 Plus arasında bir fark olmaz mı yani? Soruyorum çünkü farklı başlıkların cevaplarında Ultra modellerin daha iyi olduğunu dile getirmişler.

Pardon, farklı bir arkadaşa cevap vermeye çalışıyordum. Bu siteyi hala öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş çözeceğim artık. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ayrıca.
Kamera kısmında pek bir çekincem yok, iyi olsa iyi olur tabii ki lakin öyle aşırı iyi olmasına da gerek yok. İşlemci farkına birkaç arkadaş daha değinmiş, peki bu işlemcilerin farkı nedir? Hangisi daha iyidir?

Exynoss 2400 daha iyi hocam aralarında çok fark yok zaten güncellik konusunda S24+ alın.

Eğer S24'teki ısınma sorunu Plus modelinde de mevcutsa pek mantıklı bir tercih değil. S23 Ultra alınabilir. Ayrıca S25 serisi ile birlikte geleceği söylenen Elite işlemcide de ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Sürekli sıcak bir telefon kullanmak çok can sıkıcı bir durum.
Yazımda belirtmeyi unutmuşum ama evet bu sorundan da korkuyorum.Bu telefonların yorumlarında da ciddi şekilde ısındığına dair çok fazla yorumlar gördüm,bu yüzden de korktum açıkçası.S23 modellerinde ısınma problemi yok mudur dersiniz?

Exynoss 2400 daha iyi hocam aralarında çok fark yok zaten güncellik konusunda S24+ alın.
Yazımda değinmeyi unuttuğum bir şey var o da ısınma sorunu,bu telefonların genel yorumlarında sürekli hızlı ısındığı yazıyor.İki model arasında kalma sebebim de buydu en başta.

Biri hangi model alıyorsan al lakin Ultra al demişti ona nazaran S23 modelini eklemiştim ben de.S23 Ultra ve S24 Plus arasındaki fark nedir?

S24 Ultra'nın fiyatı beni çok aşıyor malesef.
O bence Türk halkının çok abarttığı bir olay, aynısını iPhone içinde söylüyorlar düz model alınmaz diye ama bence fiyatına göre her cihaz alınır. Neden mesela düz S serisi ya da düz model iPhone alınca aman aman ne kaybediliyor? Her neyse S23 Ultra ve S24 Plus arasında ki en büyük fark, S24 tarafının 7 sene güncelleme alacak olması ki siz herhalde bir telefonu ortalama 5-7 sene kullanıyorsunuz. O yüzden S24 Plus sizin için daha iyi bir tercih olacaktır.

samsung s23 serisini neden elersin ki?
Para S24 tarafına yetiyorken neden S23 alınsın ki?

O bence Türk halkının çok abarttığı bir olay, aynısını iPhone içinde söylüyorlar düz model alınmaz diye ama bence fiyatına göre her cihaz alınır. Neden mesela düz S serisi ya da düz model iPhone alınca aman aman ne kaybediliyor? Her neyse S23 Ultra ve S24 Plus arasında ki en büyük fark, S24 tarafının 7 sene güncelleme alacak olması ki siz herhalde bir telefonu ortalama 5-7 sene kullanıyorsunuz. O yüzden S24 Plus sizin için daha iyi bir tercih olacaktır.

Para S24 tarafına yetiyorken neden S23 alınsın ki?
cok büyük bir fark yok ayrıca s24 serisinde çok büyük bir yenilik yok s25 serisini almak daha mantıklı olur

Yani S23 Ultra ve

S23 Ultra ve S24 Plus arasında bir fark olmaz mı yani? Soruyorum çünkü farklı başlıkların cevaplarında Ultra modellerin daha iyi olduğunu dile getirmişler.

Pardon, farklı bir arkadaşa cevap vermeye çalışıyordum. Bu siteyi hala öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş çözeceğim artık. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ayrıca.
Kamera kısmında pek bir çekincem yok, iyi olsa iyi olur tabii ki lakin öyle aşırı iyi olmasına da gerek yok. İşlemci farkına birkaç arkadaş daha değinmiş, peki bu işlemcilerin farkı nedir? Hangisi daha iyidir?

Direkt Samsung'un S23 her serisi olsun ya da S24 serisi olsun çok büyük bir fark yok en büyük fark yazılım desteğidir herhalde ama Samsung telefon alacaksam S25 serisini beklerdim çünkü işlemci acısından en iddalı işlemci olacak ve birkaç daha farklı şey olacak diye hatırlıyorum ama en iyisi bir bakayım

Yani S23 Ultra ve.

Kamerayı çok kullanmiyacaksanız telefonu hangi amaçla alacaksınız oyun için mi yoksa baska bir şey icin mi?

Son düzenleme:
cok büyük bir fark yok ayrıca s24 serisinde çok büyük bir yenilik yok s25 serisini almak daha mantıklı olur

Direkt Samsung'un S23 her serisi olsun ya da S24 serisi olsun çok büyük bir fark yok en büyük fark yazılım desteğidir herhalde ama Samsung telefon alacaksam S25 serisini beklerdim çünkü işlemci acısından en iddalı işlemci olacak ve birkaç daha farklı şey olacak diye hatırlıyorum ama en iyisi bir bakayım

Kamerayı çok kullanmiyacaksanız telefonu hangi amaçla alacaksınız oyun için mi yoksa baska bir şey icin mi?
Aslında özellikle şu şu için alacağım dediğim bir özellik yok.Sadece Pes oynuyorum ondan iyi verim alabileyim istiyorum bu kadar,bunun dışında pek oyun oynadığım söylenmez zaten.Beni uzun yıllar kaliteli şekilde götürsün o bana yeter.Önceki telefonum A30'du,daha aldığım senelerden zaten pek kaliteli bir performans vermiyordu bana ama yine bir şekilde idare edebiliyordum,son iki senesinde de zaten problem üstüne problem çıkarmıştı doğal olarak.A30 gibi bir telefonu 6 sene boyunca kullanabildim yani.Yeni alacağım telefon için de hemen hemen aynı şeyi istiyorum lakin kalite de olmasını istiyorum.Bilmiyorum anlatabildim mi,dediğim gibi teknolojik ürünlerin teknik özelliklerinden hiç anlamam etmem.

Aslında özellikle şu şu için alacağım dediğim bir özellik yok. Sadece pes oynuyorum ondan iyi verim alabileyim istiyorum bu kadar, bunun dışında pek oyun oynadığım söylenmez zaten. Beni uzun yıllar kaliteli şekilde götürsün o bana yeter. Önceki telefonum A30'du, daha aldığım senelerden zaten pek kaliteli bir performans vermiyordu bana ama yine bir şekilde idare edebiliyordum, son iki senesinde de zaten problem üstüne problem çıkarmıştı doğal olarak. A30 gibi bir telefonu 6 sene boyunca kullanabildim yani. Yeni alacağım telefon için de hemen hemen aynı şeyi istiyorum lakin kalite de olmasını istiyorum. Bilmiyorum anlatabildim mi, dediğim gibi teknolojik ürünlerin teknik özelliklerinden hiç anlamam etmem.

Yani bir telefonda güncelleme desteği önemlidir eğer öyle telefon alsaydım S24+ alırdım herhalde.

Arkadaşlar bir önceki telefonum olan Samsung A30'u yaklaşık 6 sene kadar kullandım, son 2 senesinde ciddi sorun çıkarttı. Şimdi ise premium hissettirecek bir model arıyorum. 50K'ya kadar bütçem var ve birkaç model arasında kaldım. Genel olarak telefonu uzun süreli kullanıma önem veren bir insanım, yine 5-6 sene beni götürsün istiyorum. Zamanla performansının düşmesi problem değil lakin en azından bir 4 sene kadar premium hissettirsin bana yeter. Oynadığım tek oyun pes mobil ve bu oyunda iyi bir performans alabileyim istiyorum.
Telefonların teknik özelliklerinden hiç anlamam bu yüzden sizlere sormak istedim. Samsung S23 Ultra alabilecek imkanım da var Samsung S24 Plus alabilecek imkanım da, ama derseniz bu kadar uçmana gerek yok, sana her model için Plus modelleri yeter de artar ben de bu sözlere göre hareket ederim. Telefonda aradığım özellikler özet olarak:
Şarjının en az 1 gün gidebilmesi.
İyi bir oyun performansı(çok çok iyi olmasa da olur)
Beni uzun yıllar taşıması.
Bunların dışındaki özellikler ekstra kaçan özellikler olur, bunları premium hissiyat bölümü olarak ayrı ele alırsınız. Şimdiden teşekkürler.

Güncelleme kamera dışında S23 stabilite ve oyunlarda yer Exynos'u.
Ve bu yorumu görüpte"Exynos bayağı ilerledi" gibi boş şeyler yazmayın TSMC üretimi olmayan bütün işlemciler boştur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı