Samsung S23 nasıldır?

Hocam araştırabilirsiniz dediğimi. Resmen S24 satılsın diye zam yapıldı gibi duruyor. 28-29 liralara Media Markt ve Vatan kampanyalı fiyatlarla bu ürünü çok yakın tarihlerde sattılar ve şu anda fiyat 35 lira. Kaldı ki Amerika fiyatını bizim maalesef karşılaştırma yapmamız gelir adaleti açısından yanlış. Onlarda o aradaki fark 1 haftalık yemek masrafı olurken bizde 1 aylık ev kirası yapıyor
Diğer yerlerde de zamlanmadan 26.5 a 128 veya 27.8 e 256gb almalı mıyım ozaman? Siz hangisini düşünüyorsunuz? Yakın zamanda Youtube'da neredeyse tüm telefon-teknoloji kanalları bu telefonu önermiş. Vatan, Media Markt değil de ucuza satan ufak satıcılarda stoklar azalıyor sanırım.

1718137265170.png

A101 de yalnızca mor renk kalmış fakat diğer satıcılarla arasındaki fark 1000tl.

Diğer yerlerde de zamlanmadan 26.5 a 128 veya 27.8 e 256gb almalı mıyım ozaman? Siz hangisini düşünüyorsunuz? Yakın zamanda Youtube'da neredeyse tüm telefon-teknoloji kanalları bu telefonu önermiş. Vatan, Media Markt değil de ucuza satan ufak satıcılarda stoklar azalıyor sanırım.

Eki Görüntüle 2220082
A101 de yalnızca mor renk kalmış fakat diğer satıcılarla arasındaki fark 1000tl.
Ben 256 düşünüyorum hafıza benim için olmazsa olmaz maalesef. A101 konusunda da Samsung Türkiye garantili cihaz satıp satmadığı belli değil o yüzden ben oradan almayı düşünmüyorum. CarrefourSA 30a veriyor ve Samsung Türkiye garantili diye de belirtilmiş. Değerlendirebilirsiniz

Ben 256 düşünüyorum hafıza benim için olmazsa olmaz maalesef. A101 konusunda da Samsung Türkiye garantili cihaz satıp satmadığı belli değil o yüzden ben oradan almayı düşünmüyorum. CarrefourSA 30a veriyor ve Samsung Türkiye garantili diye de belirtilmiş. Değerlendirebilirsiniz
@sppacr açtığı bir konuda A101 den altığı telefonun Samsung garantili olarak geldiğini belirtmiş. Renk seçimi yapabilmek dışında fazladan 2700TL verip Carrefour'dan almak bence gereksiz.

S23 fiyat performans anlamında amiral gemisi kategorisinde bence alınabilecek en mantıklı telefon. Temiz kullanılmış bulabilirseniz ikinci el alın ama yoksa sıfır almaya çalışın ve mümkünse 256 GB olanı alın. 128 olana göre kullanılan disk daha iyi hızlara sahip.

S23 fiyat performans anlamında amiral gemisi kategorisinde bence alınabilecek en mantıklı telefon. Temiz kullanılmış bulabilirseniz ikinci el alın ama yoksa sıfır almaya çalışın ve mümkünse 256 GB olanı alın. 128 olana göre kullanılan disk daha iyi hızlara sahip.
Arkadaş veya akrabam satmadığı için temizliğine güvenemiyorum.

S23 kullanıyorum gayet memnunum. Bende ki 256 GB versiyonu herhangi bir sorunuz varsa yardımcı olurum.
Sorularımı ilk mesajdan görebilirsiniz.

Hepsiburada üzerinde 128 GB olan 26900TL'ye satışta. 2 farklı hesaptan sepete ekleyip kontrol ettim. Bir hesapta Samsung ürünlerinde 1500'e 250TL, diğer hesapta 20.000TL'ye 1500TL indirim kuponu vardı. 1500TL indirim kuponunu kullanıp 25400'e satın aldım. Yanında hediye gelen Galaxy Buds FE kulaklığını da satınca 24.4'e gelmiş olacak. Kulaklığı İstanbul içi 1000TL'ye almayı düşünen varsa iletişim bilgisini bırakabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı