Samsung S23 şarjının hızlı azalması normal mi?

kavuncan34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba cihazı alalı 2 hafta oldu artık telefon kullanımıma alıştı ancak resimde görüldüğü gibi çok şarj yiyor. Bu normal mi? Nedense resmi atamadım. Sabah 7 de %82 ile çıkardım. 30dk müzik, 10dk tetris oynadım ve 11.14 itibari ile şarj %47. Ekran açık kalma süresi 1 saat 28dk.

Aynı telefona sahibim. Otomatik parlaklık GPS ve Wi-Fi arama gibi şeyleri kapadım. Derin uykuda olan programlara da ayar çektim yani ekleme yaptım. Şu an normal yani. Açık olan özellikler olabilir hocam baktınız mı acaba?

Aynı telefona sahibim. Otomatik parlaklık GPS ve Wi-Fi arama gibi şeyleri kapadım. Derin uykuda olan programlara da ayar çektim yani ekleme yaptım. Şu an normal yani. Açık olan özellikler olabilir hocam baktınız mı acaba?
Hocam genelde watch 6 saatim bağlı ve konum açık sadece. Bunlar bu kadar şarj yer mi?

BT bende açıkken (Buds ve Huawei saatim için) bir tık fazla gidiyordu. Konumu da evden çıkınca bankamatik vb işler olunca açıyorum genelde. Fakat bu saydıklarım aman aman şarj yiyeceğini sanmam. Fakat oyun konusunda bende mobilr Legends girince evet şarj ciddi derecede azalıyor. Son gelen güncelleme ile alakası olabilir emin değilim.

6 saat ekran süresi sunan bir cihazdan çok da birşey beklememek lazım. Söylediğin şeyler çok şarj yiyen şeyler değil. Zira ben kendi cihazımda oto parlaklık açık, aod açık, gps açık, wifi + şekebe açık 10+ saat alıyorum.

( 5000mah )

Ben 7-8 saat ekran süresi aldım en fazla alalı 1 ay oldu benim de.

Merhaba cihazı alalı 2 hafta oldu artık telefon kullanımıma alıştı ancak resimde görüldüğü gibi çok şarj yiyor. Bu normal mi? Nedense resmi atamadım. Sabah 7 de %82 ile çıkardım. 30dk müzik, 10dk Tetris oynadım ve 11.14 itibari ile şarj %47. ekran açık kalma süresi 1 saat 28dakika.

Adaptive battery, light battery mode açabilirsiniz. Özellikle ilk dediğimi açtıktan 2 hafta sonra şarj süresi bayağı bir artıyor. Bana normal gelmedi açıkçası sizin sarjınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı