Samsung S23+ vs iPhone 14 Pro

Rixy

Hectopat
Daha fazla  
Uzun yıllar kullanacağım bir telefon almak istiyorum. Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu iki model arasında kaldım. Özellikleri bakımından çok yakınlar. Telefonda ağır bir oyun oynamıyorum. 14 Pro'ya 62K vermeye değer mi yoksa 35k ya S23+ mı almalıyım? Benim içim önemli olan uzun yıllar kasmadan takılmadan çalışması, fazla ısınmaması, ekran süresi ve kamerası. Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yillardir iPhone kullanan birisi olarak cok memnunum Samsung bence cok cabuk bozulan ayrica ekranida cok cabuk tuzla buz olan bir telefon mantiken bir dusun neden iPhone kullanan insanlar ben daha baska telefon kullanmam diyor sadece hava atmak icin olamaz bence ama tabii arkadas hakli cok pahali maalesef.

Amiral gemisi hiç kullanmamis biriden duymuşsunuz bunlari Samsung gelenlikle orta segment ve giriş seviyesiyle taninir Apple hiç orta segment ve giris seviyesi telefon üretmedigi için Apple "kaliteli" diye adlandirilmiştır. Ve teoriniz tamamen yanlistir bende bir telefona 60k versen diğerlerine çöp derim.

Amiral gemisi hiç kullanmamis biriden duymuşsunuz bunlari Samsung gelenlikle orta segment ve giriş seviyesiyle taninir Apple hiç orta segment ve giris seviyesi telefon üretmedigi için Apple "kaliteli" diye adlandirilmiştır. Ve teoriniz tamamen lanlistir bende bir telefona 60k versen diğerlerine çöp derim.

Kendim kullanici olarak yorumluyorum kardesim IPhone'dan önce Samsung kullanicisiydim.

Uzun yıllar kullanacağım bir telefon almak istiyorum. Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu iki model arasında kaldım. Özellikleri bakımından çok yakınlar. Telefonda ağır bir oyun oynamıyorum. 14 Pro'ya 62K vermeye değer mi yoksa 35k ya S23+ mı almalıyım? Benim içim önemli olan uzun yıllar kasmadan takılmadan çalışması, fazla ısınmaması, ekran süresi ve kamerası. Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?

Fiyatları ülkemiz şartlarında oldukça artmış olmasından ötürü İphone 14 Pro önermeyeceğim. Samsung Galaxy S23+ almanız mantıklı gibi görünmektedir.

S23+ idealdir 14 Pro hava atmak için alınabilir.

Hava atmak için alanlarda var ancak büyük bir çoğunluk, hava atmak için almıyor.

Fiyatları ülkemiz şartlarında oldukça artmış olmasından ötürü iPhone 14 Pro önermeyeceğim. Samsung Galaxy S23+ almanız mantıklı gibi görünmektedir.

Hava atmak için alanlarda var ancak büyük bir çoğunluk, hava atmak için almıyor.

Yani ben soruyu cevapladım iPhone arayüzde daha akıcı olabilir uygulama kapanma animasyonu bitmeden başka uyg açma falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı