Samsung S23 vs S23 FE vs POCO X6 Pro 12 GB

Ozgun1313

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu telefonlar arasında kaldım. Çok ekstra oyun oynamam ama arada PUBG falan atarım. Asıl kullanım amacım günlük kullanım ancak kamerayla neredeyse hiç işim yok. Bu sebeple S23 ve POCO arasındaki 10klık fark gerçekten değer mi kamerayı denklemden çıkardığımızda. Bu üç telefonda da kamera olmadığını farz edersek günlük kullanımda hangisi daha iyidir? Ve fiyatları göz önüne aldığımızda aradaki farklara değerler mi?

Bence almışken sağlam telefon alın, ileriye yönelik olsun. Bu yüzden S23 daha mantıklı. iPhone 14'e denk cihaz.

Arkadaşlar merhaba. Bu telefonlar arasında kaldım. Çok ekstra oyun oynamam ama arada PUBG falan atarım. Asıl kullanım amacım günlük kullanım ancak kamerayla neredeyse hiç işim yok. Bu sebeple S23 ve POCO arasındaki 10klık fark gerçekten değer mi kamerayı denklemden çıkardığımızda. Bu üç telefonda da kamera olmadığını farz edersek günlük kullanımda hangisi daha iyidir? Ve fiyatları göz önüne aldığımızda aradaki farklara değerler mi?

Hocam telefonun minimal bir yapısı var eğer telefonu yoğun kullanıyorsanız günde 2 defa takabilirsiniz şarja telefon en fazla 6-7 saat ekran süresi verir.
Ama kesinlikle üzmez çok iyi telefon.
Ayrıca PUBG'de 120 FPS veriyor.
Kamera olarak da gayet iyi ön ve arka kamerada 4K 60FPS çekebiliyor.
Hatta arka kamerada 8K 30FPS bile çekiyor.
Dünyanın en iyi Android işlemcilerinden birisi olan Snapdragon 8gen 2 bulunuyor içerisinde.
Samsung Snapdragon işlemcileri overclock ederek performansı da arttırıyor.
Sizin yerinizde olsam kesinlikle s23 alırdım.

Birde hafıza açıkçası önemli bir konu çünkü telefonda 100+ uygulama oluyor genelde ve silmek istemiyorum lazım olur diye. Bu durumda ram ve depolama olarak üstün olan poco daha mı uygundur bana. Samsunglar içinde 256 gb olanını alacağım eğer ki samsung da karar kılarsam. Fiyat farkını bunu baz alıp değerlendirirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı