Samsung S23 vs S24

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
iPhone 12 kullanıyorum ve Samsung'a geçmeyi planladım. Aradığım özellikler Kamera, şarj ve güncellik. Çoğunluk kesim S23 daha iyi diyor anlamadım ben.

iPhone 12 kullanıyorum ve Samsung'a geçmeyi planladım. Aradığım özellikler Kamera, şarj ve güncellik. Çoğunluk kesim S23 daha iyi diyor anlamadım ben.

S23 Ultra kullanıyorum. Bu telefon beni daha 2 sene götürür.

Samsung S23 serisine güncelleme desteğini sürdürüyor.

Umarım şuanda sahip olduğunuz gudubet cihazdan kurtulup Android dünyasına bir an önce geçiş yaparsınız.

İkisi de taş gibi telefon, ama yazdıklarınızın içinde güncelleme de yazıyor bu yüzden S24. Ha sadece güncellemeden dolayı S24 demiyorum, genel olarak kamera, hız vs bu konularda da kesinlikle S24 alınmalı.

Kesinlikle S24.
S24 daha iyi, S23'ün daha iyi olduğu falan yok.
Şükür şunu diyebilenler hala varmış forumda. Destek ömrünü yarılamış bir eski nesil ürünle yeni neslini karşılaştırıp sırf işlemci markasından dolayı eskiyi öneriyorlar ya aklım almıyor. Bir de daha iyi olduğunu iddia etmeleri yok mu :D

Tabii ki S24 daha iyidir ama hafif kullanıcıysanız ve 2 3 sene sonra değiştiririm derseniz S23'te iş görür diye düşünüyorum. Ama s24 daha iyi.
3 Android hakkı kaldı S23'ün.
S24 ise daha 7 hakka sahip. Üstelik işlemcide, ergonomide S24 bariz üstün. Daha erken güncelleme alması, 2600nit ekran, en sonki güncellemeyi daha sorunsuz alması gibi yan artılarıda var.

S24'ün bence tek belirgin avantajı 7 sene güncelleme desteği ancak ben 8 GB RAM ile 7 sene sonra gelecek olarak Android işletim sisteminin ne derece verimli olduğu konusunda şüpheliyim. Özellikle yabancı kanallarda yapılan yorumlarda halen Exynos'un verimlilik problemleri olduğunu belirtenler varki bence de hem S24 serisinin neredeyse bir önceki nesile benzer fiyat bandına indirilmesi hem de FE modelinde işlemcinin frekans düşürülerek piyasaya sunulması bunu bir nebze gösteriyor. Benim şahsi düşüncem ortalama 4 yıl içinde cihazı değiştirecek olsam tercihimi S23'ten yana yapardım. Fakat ben kendimde oyun oynamıyorum ki bence güncel S24 ailesinde işlemcinin verimlilik noktasındaki sorun gündelik kullanımdan ziyade oyun tarafında kendini belli edecek ve cihazı uzun süre yazılım desteği ile kullanmak istediğim için kendim önümüzdeki aylarda S24 alacağım.

işlemci gücü ve güncelleme desteği olarak s24 önde olabilir fakat batarya performansında ben halen exynosa güvenemiyorum

1731995178509.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı