Arkadaşlar merhaba ben daha dün eski Xiaomi telefonumu verip Samsung S23 aldım ve Xiaomi'nin adaptörüyle kablosu bende kaldı S23ü Xiaomi'nin 67W şarj cihazıyla şarj edersem bataryaya zarar verir mi illa Samsung adaptörümü almam lazım şimdiden teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla yavaş şarj etmez. Cihaz 25W şarj destekliyor ve adaptör 67W. Samsung'un 25W veya 45W adaptörünü de alsa aynı sürede şarj olacak. Yanlış mıyım?
Arkadaşlar merhaba ben daha dün eski Xiaomi telefonumu verip Samsung S23 aldım ve Xiaomi'nin adaptörüyle kablosu bende kaldı S23ü Xiaomi'nin 67W şarj cihazıyla şarj edersem bataryaya zarar verir mi illa Samsung adaptörümü almam lazım şimdiden teşekkürler.
Haklıymışsınız, kusuruma bakmayın. Ben de elimdeki orjinal Xiaomi 67W adaptörü S22'me bağladım ve 15W'ta şarj olduğunu gördüm. Yanlış bilgilendirme için herkesten özür dilerim.