Samsung S23 Xiaomi'nin 67W adaptörüyle şarj edilir mi?

egeclk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben daha dün eski Xiaomi telefonumu verip Samsung S23 aldım ve Xiaomi'nin adaptörüyle kablosu bende kaldı S23ü Xiaomi'nin 67W şarj cihazıyla şarj edersem bataryaya zarar verir mi illa Samsung adaptörümü almam lazım şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba ben daha dün eski Xiaomi telefonumu verip Samsung S23 aldım ve Xiaomi'nin adaptörüyle kablosu bende kaldı S23ü Xiaomi'nin 67W şarj cihazıyla şarj edersem bataryaya zarar verir mi illa Samsung adaptörümü almam lazım şimdiden teşekkürler.
Edilir ve cihaz ihtiyacı kadar olanı alır. 25W’ın biraz üstünde şarj olur.

Sadece 15W şarj olur. Sorun olmaz şimdilik.

S23 25W destekliyor. 15W değil.

Süper hızlı şarj ile (PPS) 25W olabiliyor.

Adaptörü gücü yetiyor, telefon alabileceği maximum değeri alır. Yani 25Watt'ta şarj olacak.

Screenshot_20240901_141742_Ampere.jpg

120 watt Lenovo şarj aleti.
9V 1.5 amper yaklaşık 15W.

Screenshot_20240901_141650_Ampere.jpg

25W Samsung'ta 800 (PPS) adaptör.
11v 3/2.25a 25W.

Süper hızlı şarj ile (PPS) 25W olabiliyor.

Son düzenleme:
Haklıymışsınız, kusuruma bakmayın. Ben de elimdeki orjinal Xiaomi 67W adaptörü S22'me bağladım ve 15W'ta şarj olduğunu gördüm. Yanlış bilgilendirme için herkesten özür dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı