T TheLastLegenD Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #31 Peki S23 Plus'ta ne gibi değişiklikler var benim görebildiğim sadece bataryası daha iyi galiba. S23+ da düşünebilirim. Almaya değer mi?
Peki S23 Plus'ta ne gibi değişiklikler var benim görebildiğim sadece bataryası daha iyi galiba. S23+ da düşünebilirim. Almaya değer mi?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 22 Temmuz 2023 #32 TheLastLegenD dedi: Peki S23 Plus'ta ne gibi değişiklikler var benim görebildiğim sadece bataryası daha iyi galiba. S23+ da düşünebilirim. Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Daha büyük bir ekran ve daha büyük batarya.
TheLastLegenD dedi: Peki S23 Plus'ta ne gibi değişiklikler var benim görebildiğim sadece bataryası daha iyi galiba. S23+ da düşünebilirim. Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Daha büyük bir ekran ve daha büyük batarya.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #33 TheLastLegenD dedi: Peki S23 Plus'ta ne gibi değişiklikler var benim görebildiğim sadece bataryası daha iyi galiba. S23+ da düşünebilirim. Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ekran ve daha büyük batarya. Eğer büyük olması sıkıntı çıkartmayacaksa sıkıntı olmaz.
TheLastLegenD dedi: Peki S23 Plus'ta ne gibi değişiklikler var benim görebildiğim sadece bataryası daha iyi galiba. S23+ da düşünebilirim. Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ekran ve daha büyük batarya. Eğer büyük olması sıkıntı çıkartmayacaksa sıkıntı olmaz.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #34 TheLastLegenD dedi: Peki S23 Plus'ta ne gibi değişiklikler var benim görebildiğim sadece bataryası daha iyi galiba. S23+ da düşünebilirim. Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ekran+batarya performansı. S23 Plus bataryası S23'e göre 3-3, 5 saat fazla kullanım sunuyor.
TheLastLegenD dedi: Peki S23 Plus'ta ne gibi değişiklikler var benim görebildiğim sadece bataryası daha iyi galiba. S23+ da düşünebilirim. Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ekran+batarya performansı. S23 Plus bataryası S23'e göre 3-3, 5 saat fazla kullanım sunuyor.
T TheLastLegenD Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #35 Büyük olmasında bir sıkıntı yok. Yavuz_Çetin dedi: Ekran ve daha büyük batarya. Eğer büyük olması sıkıntı çıkartmayacaksa sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla...
Büyük olmasında bir sıkıntı yok. Yavuz_Çetin dedi: Ekran ve daha büyük batarya. Eğer büyük olması sıkıntı çıkartmayacaksa sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla...