S24 Plus ile S24 FE arasındaki fark verilmeye değer bence. Eski nesile de hiç girmeyin, 7 yıl güncelleme desteği yabana atılacak bir konu değil.
Hocam o kadar da değil çok pahalı ya. 14 Pro kullanıyorum ben. S24 plus modelin iPhone 14 Pro modeline yakın olduğunu bilmiyordum bu kadarHocam sanki zorlasak s24 ultra bile alacak gibi duruyorsunuz![]()
Aslında 24FE de yeterli gelecek özellik bakımında, çünkü A9 telefondan geçiş yapacağız. İkisi de büyük değişim olacak. Almışken iyisinin de iyisini alma düşüncesi kafa karıştırdı![]()
Yd herhalde çünkü o fiyata 24+ yok.
Buldum sepette 37.000 TL.![]()
Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB fiyatları 40.849,05 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB özelliklerini incele, 118 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
İndirime girmiş hocam her yerde.
![]()
Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB fiyatları 40.849,05 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB özelliklerini incele, 118 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
İndirime girmiş hocam her yerde.
Buldum sepette 37.000 TL.
https://app.hb.biz/YsQR9fYGoQ6F
Samsung mağazasından almayı düşünüyorum telefonu, bugün akşam gidebilirim.Evet Samsung Shop ile o fiyata alabilirsiniz sadece 15'ine kadar geçerliydi diye biliyorum.
Hocam aslinda 14 pro'dan sonra yukseltmeye degecek s24 ultra olur benceHocam o kadar da değil çok pahalı ya. 14 Pro kullanıyorum ben. S24 plus modelin iPhone 14 Pro modeline yakın olduğunu bilmiyordum bu kadar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.