Samsung S24 alınır mı?

Güncelleme 😊 bugün sabah 7'den şarj full 100ken çektim saat 5'e kadar mobil veri sürekli Instagram ve Chrome gezdim. 5'ten sonra Wi-Fi saat 22.30 yüzde 15. yani şu an icin ekran süresi 8 saat 10 dakika. Parlaklik yarim ve göz koruma modlari acik. Ekran 120Hz. Ben çok rahat daha yarim saat gorurum.

Yüzde 13 ve 8 saat 30 dakika ekran süresi 😊

Muhteşem değerler. Çok teşekkürler yardiminizdan dolayı.

Hocalarım konuyu hortlatiyorum fakat bende S24 düşünüyorum şu anda. Acaba son durumlar nedir sizde, telefondan hala memnun musunuz ?

Hocalarım konuyu hortlatiyorum fakat bende S24 düşünüyorum şu anda. Acaba son durumlar nedir sizde, telefondan hala memnun musunuz ?
Ben ısınma sorunu bilmiyorum 2 3 kez yaşadım. Özellikle hattin cekmedigi bazı durumlarda (her zaman degil )telefon kafayi yiyor 2 dk da alev topuna donuyor. Ucak modunu acip kapayinca duzeliyor. Normalde evimde mobil veri hic cekmememesine ragmen bu sorunu bir kac kez yasadim. Onun harici ebeveynlerim oneplus 9 pro kullaniyor snapdragon 888 li benim telefonum genelde onlardan iyi cekiyor onların telefonun cekmedigi yerden benimkidr cekmiyordu buda turk telekom ile alakali olsa gerek cunku iki telefonda cekmiyordu . Batarya olarak ise aldiktan 1 2 ay sonra 5.30 6 saat ekran suresi veriyordu suan ortalama 5 saat aliyorum full mobil veri +Alway on display her zaman ve duvar kagitli acik + 120hz ile. Onun harici de sorun yasamadim. Optimizasyon akiciligi gayet iyi. Belki snapdragon daha iyidir ama exynos kesinlikle kötü değil. Ayrica gelen cogu guncellemeyi geldigi gibi yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı