Elektronik Samsung S24 FE 23.999 TL

Nesnel şeyler söyledim ama fikrini sormadım.

Aynı fiyatta olan her şey karşılaştırılabilir.

Sana da kimse konuda sormadı. S24 FE 128 GB indirime girilmiş aynı telefon üzerinden ben "128 GB niye yetmiyor" diye soran arkadaşa gereğini açıkladım. Alakasız cevap ile beni etiketleyip marka modeli hemen kötülemeye çalışıp farklı telefon önerisi yapmışsın bu fiyata diye.

Sana da kimse konuda sormadı. S24 FE 128 GB indirime girilmiş aynı telefon üzerinden ben "128 GB niye yetmiyor" diye soran arkadaşa gereğini açıkladım. Alakasız cevap ile beni etiketleyip marka modeli hemen kötülemeye çalışıp farklı telefon önerisi yapmışsın bu fiyata diye.

Mesajıma tepki koyduğun için yapmıştım onu, bir de 256GB S24FE ile 128GB S23 aynı fiyatta sayılır haberin olsun.

Hocam yeni versiyon olan 2 kat daha hızlı depolama kullandığı için bile tercih edilebilir 256gb S24.

İhtiyaç farklarına göre ikisi de alınabilir ama asıl sorun 30K bütçe de bile kısılmış özelliklerinin olması.

28K satılıyor geçen Teknosa mağazasına gittim.

Akakçe'den bakınca S24 FE 256 GB 26K bandında satılıyor. Daha uyguna internetten de alınabilir. S23 256 GB en uygun 1 sitede var 31K sonra 33K bandında fiyatları başlıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı