Samsung S24 FE alınır mı?

kiremithuseyin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Uzun süredir iPhone kullanıyorum o yüzden Samsung düşünüyorum. Aklımda S24 FE, S23 ve S24 var, sizce hangisini almak mantıklı?
Kağıt üzerinde hepsi birbirine yakın bütçem maksimum 30.000 TL.
Kamera ve ekran benim için ön planda.
Kullanan var mı kamera ve ekran farkları günlük kullanımda çok fark ediyor mu?
Şimdiden teşekkür ederim.

Ben olsam S24 FE seçerdim, S24 ile aralarındaki fark hem o paraya değmez. Hemde ekran ve batarya olarak FE modeli daha önde. Hatta kendim de almayı düşünüyorum S24 FE'yi.

Merhaba yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Uzun süredir iPhone kullanıyorum o yüzden Samsung düşünüyorum. Aklımda S24 FE, S23 ve S24 var, sizce hangisini almak mantıklı?
Kağıt üzerinde hepsi birbirine yakın bütçem maksimum 30.000 TL.
Kamera ve ekran benim için ön planda.
Kullanan var mı kamera ve ekran farkları günlük kullanımda çok fark ediyor mu?
Şimdiden teşekkür ederim.

Gözle görülür farklar elbette var ama genel tatmin edicilik olarak S24FE gayet iyi.

Ben S23 Ultra kullanıyorum gayet memnunum fakat dediğin modelin karşılaştırmalarına bakabilirsin YouTube üzerinden.

Kamera paketinde S24 daha iyi. Ana kamera ayni olsa da genis aci ve telefoto kamerasi bildigim kadariyla farkli. S23'u eleyin bence S24 alabiliyorsaniz. Ya S24 FE ya da S24 alin. Ben kucuk telefon sevdigim icin ve daha premium hissettirdigi icin S24 alirdim ama S24 FE ile S24 arasindaki fiyat farkini vermeye de gerek yok bence o kadar. Ki S24 FE'nin sarji hem S23 hem de S24'e gore 1 saat daha uzun gidiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı