- Katılım
 - 17 Nisan 2023
 
- Mesajlar
 - 2.339
 
- Çözümler
 - 1
 
Daha fazla  
				
					
						
						
							
	
		
	
		
			
			
				
			
			
		
		
	- Cinsiyet
 - Erkek
 
Alınır.
	
		
			
		
		
	
				
			Bazı sitelerde yorumları araştırdığımda görüyorum ki bazı insanlar ısınma sıkıntısından muzdarip.Kanka uzun süredir kullanıyorsan karşılaştığın sıkıntı oldu mu ısınma falan.
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve evet, ısınan bir telefon. Ancak kılıfla kullanınca "el yakacak" düzeyde olmuyor, kullanılabilir seviyede. Ayrıca bataryası eski telefonuma göre daha az dayanıyor ancak onun dışında 10 numara telefon.Kanka uzun süredir kullanıyorsan karşılaştığın sıkıntı oldu mu ısınma falan?
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve evet, ısınan bir telefon. Ancak kılıfla kullanınca "el yakacak" düzeyde olmuyor, kullanılabilir seviyede. Ayrıca bataryası eski telefonuma göre daha az dayanıyor ancak onun dışında 10 numara telefon.
1 günü rahat çıkarır.Genelde TikTok Instagram takılırım bu uygulamalarda çok şarj gidiyor mu?
1 günü rahat çıkarır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.