Samsung S24 FE alınır mı?

Bütçe
25-30
Biraz da arttırıps23 Ultra?

Hocam 16e ile S25'i karşılaştırabilirsiniz. Bu videoya göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurt içi sıfır iPhone isteniyorsa insanların tek seçeneği o maalesef hocam.
Evet haklısınız ben genel olarak konuştum zaten.

Merhaba. Uzun zamandır bir telefon almak istiyordum ve mobilden anlayan bir arkadaşımın tavsiyesiyle S24 FE almaya karar verdim. Son bir kere içim tereddürtte kaldı ve sizden yardım almak istedim. 25-30k bütçeyle S24 FE yerine alınabilcecek başka telefon var mı? Öğrenciyim, beni uzun yıllar götürmesini istiyorum. Çok oyun oynamam gerektiği kadar. Teşekkür ederim.

Bu fiyat bandında çok telefon var ama en mantıklıları söyleyeceğim

2.Samsung tarafından: A56 256 GB A56 daha yeni daha ucuz olduğu için güzel bir seçenek oyun oynamıyosan fazla uzun ömürlülük için A56 daha iyi

4.Apple tarafından: 13 alabilirsin 13 128 GB uzun ömürlülük açısından çok iyi cihaz günlük kullanımda da seni üzmez kameradır bataryadır aynılar

3.Honor tarafından da: Honor 400 256 GB var cidden güzel cihaz ve ucuz bataryası seni asla üzmicektir

5.POCO tarfındanda: POCO F7 512 GB var aslında güzel cihaz diyebilirm diğer POCO'lara bakmanı tavsiye etmem ilk defa güzel POCO çıktı

1.Nothing tarafındanda: Nothing 2A Plus 256 GB cidden tasarım açısından da aşırı iyi bir cihaz çok sevdiğim bir marka ara yüzü falan güzel her işini görecek bayağı ucuz cihaz

Benim önericeğim telefonlar bunlar arasında sıralama yaparsak seni uzun ömürlü götürecek batarya ekran kamera gibi düşünürsek nothing derim ve sırayla A56 Honor Apple ve POCO'yu koyarım

42.000 TL'ye değmez o fiyat. S25 daha mantıklı o fiyata.

Apple farklı bir boyut benim için parasına değecek cihaz üğretiyor tartışmya girmeyelim ikisi de iyi cihaz önemli olan seçen kişi beğenip beğenmemesi ona kalmış :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı