Samsung S24 FE alınır mı?

enkrmn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, telefon almayı düşünüyorum. Biraz baktığımda S24 FE hoşuma gitti, önerilere açığım. Marka Samsung tercihidir, günlük kullanım için benim için kamerası yeterli. Oyunu da ara sıra oynayan biriyim, bütçem bu telefonun piyasası.

Merhaba arkadaşlar, telefon almayı düşünüyorum. Biraz baktığımda S24 FE hoşuma gitti, önerilere açığım. Marka Samsung tercihidir, günlük kullanım için benim için kamerası yeterli. Oyunu da ara sıra oynayan biriyim, bütçem bu telefonun piyasası.

Alınır gayet mantıklı.

Gayet de alınır ben de S24 FE kullanıyorum bataryası hariç 10 numara telefon.

İyi cihaz. Hayatımdaki ilk Samsung -akıllı- telefonum bu oldu. Kamerası beklediğimden iyi, pil süresi beklediğimden kötü. Pek oyun oynamam o yüzden işlemci performansı hakkında yorumum yok. Ancak iki aydır hiç kasma hissetmedim, ısınma ise nadir.

7 yıldır MIUI/HyperOS kullanıcısı olarak bazı özelliklerini özlesem de onun can sıkıcı sorunları da yeni cihazımda yok. Oldukça düzgün çalışan ve güzel fotoğraf/video çeken bir cihaz.

Net alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı