Samsung S24 FE Grainy/Sandy screen sorunu nasıl giderilir?

Dostum aynısı benim telefonum Redmi nore 12 Pro da da oldu ama benimki okuma modundayken okuma modu stilini kağıt moduna almamdan dolayı olmuştu. Büyüj ihtimalle bununla ilgisi yok ama sen yine de dene bir.

Bu sorun donanımsal maalesef sorunu kendiniz çözemezsiniz. Aynı sorun geçen sene S24 ultrada da vardı. Servise danışın, değiştirebiliyorsanız değişim isteyin.

Bu sorun donanımsal maalesef sorunu kendiniz çözemezsiniz. Aynı sorun geçen sene S24 ultrada da vardı. Servise danışın, değiştirebiliyorsanız değişim isteyin.
İncelemeleri gerekiyormuş, büyük ihtimalle 20 gün sürer o yüzden kararsız kaldım.

Yanlış bilmiyorsam servis sürecinde iken size kullanmanız için alternatif bir cihaz veriyorlardı. Tabii fiziksel mağazaya götürmek gerekebilir bunun için.

Tabii ki bende fiziksel mağazaya hatta direkt olarak Samsung bayisine götüreceğim fakat alternatif cihaz konusunda emin misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin değilim hocam ama talep edin derim. Öyle bir muhabbet hatırlıyorum çünkü.

Yani aslında yedek telefonum var evde ama verilerimi yeni telefona aktarmış olmam kötü oldu. En azından Samsung bir yedekleme çözümü sunuyor bu güzel. Alternatif telefon olarak ne verirler peki bu konuda bilginiz var mı?

Bende S24 FE kullanıcısıyım. Forumda bu konuyu görünce gözüme çok takılmaya başladı bu durum. Cihazı servise gönderirseniz, gelişmeleri burada bizimle paylaşırsanız çok iyi olur. Bir de bu durum donanımsal bir sorun değil mi?

Evet, sorun direkt olarak ekranın kendisi ile alakalı. Kullanılan Anti-Glare filtresi kalitesiz. Bu cuma fikrim değişmezse Samsung bayisine götüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…