Samsung S24 FE Grainy/Sandy screen sorunu nasıl giderilir?

Bir heves S24 FE aldım fakat gece telefon kullanırken fark ettim. Ekranda garip kumlu bir texture var. İlk başta ekran kirlidir ya da koruyucu camdan kaynaklıdır dedim ama internette araştırınca herkesin bu sorundan muzdarip olduğunu gördüm. Hani insan bakınca takılıyor cidden. Çünkü o kadar para veriyorum ama ablamın elinde Redmi Note 12 Pro'ya bakıyorum, görüntü cam gibi. Bende değil.

Bu sorunun çözümü var mı ya da en azından daha fark etmemi sağlayacak bir yöntem? Kronik sorun olduğu için yeni telefon almak çözüm gibi görünmüyor. Ki bu telefonu da daha bir hafta önce direkt bayiden aldım. Gerçekten üzücü. Herkes bu telefonu öneriyordu bana ama şimdi Samsung beni hayal kırıklığına uğrattı.

İnternetten aldığım örnekler ekte mevcuttur.

Dostum aynısı benim telefonum Redmi nore 12 Pro da da oldu ama benimki okuma modundayken okuma modu stilini kağıt moduna almamdan dolayı olmuştu. Büyüj ihtimalle bununla ilgisi yok ama sen yine de dene bir.

Yanlış bilmiyorsam servis sürecinde iken size kullanmanız için alternatif bir cihaz veriyorlardı. Tabii fiziksel mağazaya götürmek gerekebilir bunun için.

Tabii ki bende fiziksel mağazaya hatta direkt olarak Samsung bayisine götüreceğim fakat alternatif cihaz konusunda emin misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin değilim hocam ama talep edin derim. Öyle bir muhabbet hatırlıyorum çünkü.

Yani aslında yedek telefonum var evde ama verilerimi yeni telefona aktarmış olmam kötü oldu. En azından Samsung bir yedekleme çözümü sunuyor bu güzel. Alternatif telefon olarak ne verirler peki bu konuda bilginiz var mı?

Bende S24 FE kullanıcısıyım. Forumda bu konuyu görünce gözüme çok takılmaya başladı bu durum. Cihazı servise gönderirseniz, gelişmeleri burada bizimle paylaşırsanız çok iyi olur. Bir de bu durum donanımsal bir sorun değil mi?

Bende S24 FE kullanıcısıyım. Forumda bu konuyu görünce gözüme çok takılmaya başladı bu durum. Cihazı servise gönderirseniz, gelişmeleri burada bizimle paylaşırsanız çok iyi olur. Bir de bu durum donanımsal bir sorun değil mi?
Evet, sorun direkt olarak ekranın kendisi ile alakalı. Kullanılan Anti-Glare filtresi kalitesiz. Bu cuma fikrim değişmezse Samsung bayisine götüreceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı