M morue Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #21 Cihazı garantiye yolladınız mı acaba?
lexerotk Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Mayıs 2025 #22 morue dedi: Cihazı garantiye yolladınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yolladım. Ekran özelliği diye geri verdiler. Yani değişim olmadı ve hala sorunu ile birlikte kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2025
morue dedi: Cihazı garantiye yolladınız mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yolladım. Ekran özelliği diye geri verdiler. Yani değişim olmadı ve hala sorunu ile birlikte kullanıyorum.
G gokhansrn Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 6 Mayıs 2025 #23 lexerotk dedi: Yolladım. Ekran özelliği diye geri verdiler. Yani değişim olmadı ve hala sorunu ile birlikte kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Satıp değiştirebilirsin bana kalsa görmek sinir eder beni. Ekran özelliği demeleri de bayağı iyiymiş servisi tebrik etmek lazım.
lexerotk dedi: Yolladım. Ekran özelliği diye geri verdiler. Yani değişim olmadı ve hala sorunu ile birlikte kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Satıp değiştirebilirsin bana kalsa görmek sinir eder beni. Ekran özelliği demeleri de bayağı iyiymiş servisi tebrik etmek lazım.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.231 Çözümler 28 6 Mayıs 2025 #24 lexerotk dedi: Yolladım. Ekran özelliği diye geri verdiler. Yani değişim olmadı ve hala sorunu ile birlikte kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız bilmiyorum ama bu sorunu fark ettiğiniz an iade etmeliydiniz. Samsung bu kumlu ekranlara garantiye gönderince hiçbir şey yapmıyor.
lexerotk dedi: Yolladım. Ekran özelliği diye geri verdiler. Yani değişim olmadı ve hala sorunu ile birlikte kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız bilmiyorum ama bu sorunu fark ettiğiniz an iade etmeliydiniz. Samsung bu kumlu ekranlara garantiye gönderince hiçbir şey yapmıyor.