Samsung S24 FE kullananlar bakabilir mi?

Videonun sonuna doğru Google arama barının alt tarafında ekranın ortasına doğru bir bölümde koyu dikdörtgen bir alan oluştuğunu gördüm ben. Bir benzeri video başlangıcında da yer alıyordu.

O çekim yaptığı kamerayla ilgili gözüküyor. Diğer video kısa kesmiş zaten. Öyle bir şey gözümde dikkat çekmedi ekranda bir şey olsa derim. Ekran durduğunda hareket yoksa 60Hz dokununca 120Hz yapıyor bu da güç tasarrufu adaptif özelliğinden kaynaklı.

O çekim yaptığı kamerayla ilgili gözüküyor. Diğer video kısa kesmiş zaten. Öyle bir şey gözümde dikkat çekmedi ekranda bir şey olsa derim. Ekran durduğunda hareket yoksa 60Hz dokununca 120Hz yapıyor bu da güç tasarrufu adaptif özelliğinden kaynaklı.
Dedigim şey konuda bahsedilmeseydi bende aynı şeyi düşünmüştüm ancak çıplak gözle de görüldüğünü belirtmiş konu sahibi.
Ayrıca S24'te anlık olarak sayfanın ortasında yenileme gibi bir şey oluyor, fakat bunu telefonda videoya aldığımda görünmüyor.

Dedigim şey konuda bahsedilmeseydi bende aynı şeyi düşünmüştüm ancak çıplak gözle de görüldüğünü belirtmiş konu sahibi.

Ben yaşamıyorum öyle sorun. Belki kendi telefonda sıkıntı vardır. Önceki S23 FE'de bende ekran alakalı sorun yaşamıştım ekran uyanırken animasyon takılır gibi ekran yanıp sönme sorunu çıkarıyordu o da kilit ekranı ekran uyandırırken oluyordu. Parmak izi kullanınca bu soruna sebep veriyordu.

Ayrıca bu arkadaşta bu video ile servise gönderse sorun yok deyip yazılım atıp geri gönderdiler. Başkasına gösterse sorunu görmeyebilir. Genelde böyle ince şeyleri takıntılı insanların gözüne batıyor. Telefonu yeni aldıysa 1 ay içinde sorun gözüne battıysa değişim isteyebilir.

Hocam olayı siz yanlış anlamışsınız ya da ben demek istediğimi anlatamadım sanırım. Öncelikle A53 telefondan S24 FE yi, S24 FE ile A53 telefonu çektim olay kamera değil kameraya yansıyan siyah tarama alanı, ben onu kanıtlamaya çalışıyorum. Bakın bu videoda S24 FE ile Xiaomi 10 birisinde taramalı alan çıkıyor diğerinde çıkmıyor. Bu taramalı alan video kayıt sırasında tüplü TV'lerde çıkıyordu radyasyon yaydığından tüplü TV gözümü ağrıtıyordu ben ondan bahsediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğiniz tarama durumu tamamen normal bir durum.

Neye göre normal A53 ve Xiaomi Note 10 da yokken neden S24 de var? Dinamik ekran olduğundan mı? Bayramdan sonra 2-3 mağazaya gidip diğer S24'lerde böyle bir şey var mı bakacağım.

Son düzenleme:
Kullanılan ekran teknolojisine bağlı olabilir diye düşünüyorum. Elimdeki super AMOLED ve normal AMOLED ekranlı iki cihazı karşılaştırınca normal AMOLED ekran sizin bahsettiğiniz cizgiler konusunda çılgın atarken super AMOLED olan gayet sakin gözüküyor kameramda.

Hocam Xiaomi 10 AMOLED ekran ve A53 super AMOLED bunlarda bir sıkıntı yokken dinamik AMOLED de mi patladık yani bu benim gözümü ağrıtıyor. Göz kalkanı + karanlık mod bile fayda etmiyor. Telefonuda aksi gibi mağazadan aldım iade de edemiyorum. Teknik servisi aradım gözüm ağrıtıyor diye servisemi getirilir tarzı bir şeyler dedi. Daha bundan sonra mağazadan toplu iğne almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı