Samsung S24 FE şarjı hızlı bitiyor ve sıcak çalışıyor

Bütçe
30.000
Bu markayı övme bence 🙂 ben eskilerde bile çok çektim her yerde virüs gibi karşıma çıkıyordu. Exynos alırım bu işlemci kullanam. Bilgisayarda bile bu lanet Wi-Fi kartını kullanmışlar sürücüsü bile yok.

SoC'ları gayet başarılı. PC donanımları nasıldır bilmem ama mobilde gayet başarılılar ki giriş segmentte en fazla tercih edilen marka. Orta ve amiral gemisi Dimensity işlemcileri Helio çöpünden daha başarılı. Övülmesine gerek yok, Exynos bundan daha başarılı olabilir çok zor değil.

PC donanımları nasıldır bilmem

Senden uzak Allah'a yakın olsun. En babası Intel kablosuz kartında. Realtek bile övmem o bile bu MediaTek'den iyi en azından sitesinde sürücüsü bulabiliyorsunuz. Qualcomm pek yaygın değil zaten kablosuz kartta fakat Router'da işlemci olarak da diyebilirim. Giriş ve orta seviye telefonlarında kullandım telefon donup, ısınıp kasıyordu. Eskiden hep çakma telefonlarda kullanırlardı oradan da aklımda kötü kalmıştı nasıl Exynos aklında kötü kaldıysa bu da öyle bana. Kablosuz kartıda kopma sorunu sık yaşanıp sürücüsü de bulunamadığı içinde pek istenilmiyor.

Neyse konu uzaklaşmasın hocam iyi akşamlar.

Senden uzak Allah'a yakın olsun. En babası Intel kablosuz kartında. Realtek bile övmem o bile bu MediaTek'den iyi en azından sitesinde sürücüsü bulabiliyorsunuz. Qualcomm pek yaygın değil zaten kablosuz kartta fakat Router'da işlemci olarak da diyebilirim. Giriş ve orta seviye telefonlarında kullandım telefon donup, ısınıp kasıyordu. Eskiden hep çakma telefonlarda kullanırlardı oradan da aklımda kötü kalmıştı nasıl Exynos aklında kötü kaldıysa bu da öyle bana. Kablosuz kartıda kopma sorunu sık yaşanıp sürücüsü de bulunamadığı içinde pek istenilmiyor.

Neyse konu uzaklaşmasın hocam iyi akşamlar.

Yani dediğim gibi MediaTek Qualcomm Exynos dışı Android'de doğru düzgün kullanılan yok.
Hepimiz kötü deneyimler yaşıyoruz maalesef. Ama çoğunluğa göre bakmak lazım.
1 kişinin yaşadığı sorun, 100 kişinin yaşadığı sorundan daha büyük olamaz.
İyi akşamlar size de.

Benim cihazım şu ana kadar hiç ısınmadı. Bataryası ise ilk iki, üç hafta kötü gitti. Günü çıkarmadı. Ama şu anda normale döndü. Günümü çıkartıyor. İph 13 ile denk bir cihaz değil. Düz 13 sırf iPhone olduğu için para verilen bir cihaz. O paraya çok daha iyileri alınır. Pro modeli alınabilir ama düz iPhone alacak oldaydım 16 altı almazdım.

Benim cihazım şu ana kadar hiç ısınmadı. Bataryası ise ilk iki, üç hafta kötü gitti. Günü çıkarmadı. Ama şu anda normale döndü. Günümü çıkartıyor. İph 13 ile denk bir cihaz değil. Düz 13 sırf iPhone olduğu için para verilen bir cihaz. O paraya çok daha iyileri alınır. Pro modeli alınabilir ama düz iPhone alacak oldaydım 16 altı almazdım.

Bu arada 40k bütçe için 16e bile öneren var. Şaka gibi. Var mısın sıfır satacak? Denilen bir cihaz. S24 Plus alınır bu bütçe için. Ya da gider ikinci el iphone pro serisi alırım. Batarya çok büyük sorun dersen bu bütçede Samsung ve Apple tarafında iyi bataryalı cihaz yok denilebilir. Genelde performans cihazları oluyor. iPhone kısmında Pro Max modelleri pil olarak memnun eder. Samsung'da ise Ultra modeller. Yazılımı iyi olmadığı için Xiaomi tarafına kaymak istemezdim ama en F/P Xiaomi tarafı olur. Ben yazılım kaynaklı tercih etmezdim.

Son düzenleme:
Ben aldığımda da ısınma yaşamadım sadece birkaç defa şarjı nispeten kısa gitti ancak yoğun mobil veri kullanırım ve konum ile BT hep açık ona rağmen 7 saat altında ekran süresi almıyorum. Oyun oynamıyorsan performans profili ayarını düşük performans olarak seçebilirsin. İşlemci voltajını düzenliyor ve performans farkı hissettirmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı