8 bin TL'ye OLED F/P monitör önerisi

Bütçe
8000

cskbilal

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben PS5 Pro veya Slim alacağım fakat bir Gaming monitörde almaı planlıyorum. Fakat 260 Hz IPS monitörler yerine 144 Hz OLED ekran bir monitör alamaz mıyım öneriniz var mı? Bütçem 8000 TL bir monitör arıyorum. Veya minimum kaç k bütçe lazım yada 8k ya en iyi ne önerebilirsiniz

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, ben PS5 Pro veya Slim alacağım fakat bir Gaming monitörde almaı planlıyorum. Fakat 260 Hz IPS monitörler yerine 144 Hz OLED ekran bir monitör alamaz mıyım öneriniz var mı? Bütçem 8000 TL OLED bir monitör arıyorum.
8K ya OLED imkansız.

Arkadaşlar merhaba, ben PS5 Pro veya Slim alacağım fakat bir Gaming monitörde almaı planlıyorum. Fakat 260 Hz IPS monitörler yerine 144 Hz OLED ekran bir monitör alamaz mıyım öneriniz var mı? Bütçem 8000 TL OLED bir monitör arıyorum.

8K ya OLED monitör yok

Arkadaşlar merhaba, ben PS5 Pro veya Slim alacağım fakat bir Gaming monitörde almaı planlıyorum. Fakat 260 Hz IPS monitörler yerine 144 Hz OLED ekran bir monitör alamaz mıyım öneriniz var mı? Bütçem 8000 TL OLED bir monitör arıyorum. Veya minimum kaç k bütçe lazım yada 8k ya en iyi ne önerebilirsiniz
8 adet bin liraya OLED alamassınız hocam.

8.000 TL'ye OLED monitör bulma şansınız yok.

Bu arada en ucuz OLED monitör 20.000 TL civarında başlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı