umut cakal
Femtopat
Daha fazla
Hocam emin misiniz? Oyun olarak sadece Efootball oynuyorum instagram youtube tiktok gibi yerlerde kasma donma yapmasın yeter vallaS24 FE.
Selamlar. Telefon degiştireceğim şu an aktif olarak Redmi 10 kullanıyorum ve S24 FE veya iPhone 13'e geçiş yapmak istiyorum. Bütçem 25-30 bin arası. APK kullanıyorum ve 13 alırsam bunun eksikligini hissederim diye düşünüyorum. Ayrıca S24 FE'nin daha güncel bir cihaz olması, yapay zeka özelliğinin bulunması, 7 sene güncelleme alacak olması daha cahiz geliyor. Sizce ne yapmalıyım? ( senelerce Android kullandım ve hiç Apple cihaz kullanmadım)
Apple iPhone 13 - Samsung Galaxy S24 FE (128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 13 - Samsung Galaxy S24 FE (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
S24 FE daha iyi.Hocam emin misiniz? Oyun olarak sadece Efootball oynuyorum instagram youtube tiktok gibi yerlerde kasma donma yapmasın yeter valla
Selamlar. Telefon degiştireceğim şu an aktif olarak Redmi 10 kullanıyorum ve S24 FE veya iPhone 13'e geçiş yapmak istiyorum. Bütçem 25-30 bin arası. APK kullanıyorum ve 13 alırsam bunun eksikligini hissederim diye düşünüyorum. Ayrıca S24 FE'nin daha güncel bir cihaz olması, yapay zeka özelliğinin bulunması, 7 sene güncelleme alacak olması daha cahiz geliyor. Sizce ne yapmalıyım? ( senelerce Android kullandım ve hiç Apple cihaz kullanmadım)
Ekran canlılığı konusunda bir fikriniz varmı? İnsanlar s24 fe'nin ekranındaki renklerin cansız olduğunu söylüyor. Redmi 10'da da durum böyle. S24 fe de aynı olsun istemiyorumEpey üzerinden telefon mu karşılaştırılır?
Samsung Galaxy S24 FE Review
Samsung Galaxy S24 FE Phone review with benchmark scores. See how it compares with other popular models.benchmarks.ul.com
Apple iPhone 13 Review
Apple iPhone 13 Phone review with benchmark scores. See how it compares with other popular models.benchmarks.ul.com
iPhone 13 daha kötü.
S24 FE daha iyi.
@FehmiDogru.js kullanıyor, memnun.Ekran canlılığı konusunda bir fikriniz varmı? İnsanlar s24 fe'nin ekranındaki renklerin cansız olduğunu söylüyor. Redmi 10'da da durum böyle. S24 fe de aynı olsun istemiyorum
Anladım teşekkürler@FehmiDogru.js kullanıyor, memnun.
Apple iPhone 13 - Samsung Galaxy S24 FE (128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 13 - Samsung Galaxy S24 FE (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bataryası ve ısınması dışında mükemmel telefon, her açıdan beklentilerimin üstünde oldu.@FehmiDogru.js kullanıyor, memnun.