Samsung S24 FE vs iPhone 13

Bataryası ve ısınması dışında mükemmel telefon, her açıdan beklentilerimin üstünde oldu.
Aslında ısınması da telefonla ilgili değil, Adana'm sağolsun hava 30 küsür derece daha yaz gelmeden...

Batarya olarakta iyi aslinda. 8 saat civari ekran suresi aliyorum. Isinma olarakta uzun sure araliksiz kullanimda isiniyor sadece.

Batarya olarakta iyi aslinda. 8 saat civari ekran suresi aliyorum. Isinma olarakta uzun sure araliksiz kullanimda isiniyor sadece.
Bataryası iyi, lafım yok ancak daha ucuz giriş segment telefonların bataryası çok daha iyi gidiyor. Bundan önceki telefonum Tecno Camon 19 Pro'ya göre S24 FE'nin bataryası daha hızlı bitiyor mesela. Ancak zaten gün içinde yoğun telefon kullanmıyorum, bataryası günümü rahat çıkarıyor.

Bataryası iyi, lafım yok ancak daha ucuz giriş segment telefonların bataryası çok daha iyi gidiyor. Bundan önceki telefonum Tecno Camon 19 Pro'ya göre S24 FE'nin bataryası daha hızlı bitiyor mesela. Ancak zaten gün içinde yoğun telefon kullanmıyorum, bataryası günümü rahat çıkarıyor.
Hocam benim redmi 10 her açıdan berbat bir cihaz. Ekran yenileme hızı olsun ram olsun Sosyal medya oyun performansı olsun rezalet yani. Ama bataryası 5000mAh. Bu durumu kurtarmıyor cidden cihaz iyi olsun da şarj bi şekilde idare ediliyor

Hocam benim redmi 10 her açıdan berbat bir cihaz. Ekran yenileme hızı olsun ram olsun Sosyal medya oyun performansı olsun rezalet yani. Ama bataryası 5000mAh. Bu durumu kurtarmıyor cidden cihaz iyi olsun da şarj bi şekilde idare ediliyor
Hocam değişiklik istiyorsanız 13 alın üzmez. 60hz diye demedikleri kalmadı maalesef. Ekran olarakta işlemci olarakta kamera olarakta 13 iyi.

iPhone 13 S24FE'nin getir götürünü yapar.

A15'i fazla gömüyorsunuz bence. İkisi de isteğe bağlı gayet alınabilir bir cihaz Android mi iOS mu istiyor konus sahibi netleştirsin. APK konusuna gelince iPhone kullanan adam prestij sahibidir APK ihtiyaç duymaz yani kast ettiğim o parayı veren adam telefonun kalitesine veriyor. Gider kullanacağı uygulamayı orijinal kullanır 30-120k arası bir telefona verip APK kullanmak mantıksız bir hareket. APK emeğe saygısızlıktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı