Samsung S24 FE vs iPhone 13

Yok 13 60hz oyüzden en kötü telefon fe mükemmel.

Islemci olarak nerde daha iyi . Kamera olarak ise kafa kafaya.
Exynos mu iyi hocam? a15den.

Yok 13 60hz oyüzden en kötü telefon fe mükemmel.

Exynos mu iyi hocam? a15den.

Evet cok daha iyi. Daha iyi oldugu bir yer gosterirmisin.

Exynos diyip gömdüğünüz işlemci verimlilik olarak aklina gelebilecek çoğu işlemciden daha iyi. Bilgisizliğin burdan belli.

Hocam Apk kullanmayı zevk için yapmıyorum. Zırt pırt bütün uygulamalara para bayılmak istemiyorum. Youtube videodan fazla reklam izletiyor. Neden apk ile bundan kurtulabilmek varken 10 dakikalık videoda 5 tane 2 dakikalık reklam izleyeyim ki? Bence bunun prestij ile bir alakası yok

Bilgisizliği daha iyi kanıtlayamazdınız. Marka takıntısı olmayın. S24 FE çok daha iyi.

Neden böyle bir şey dediniz?
Epey teknik detayları sunuyor. Bu bilgiler yanlış mı hayır değil.
Büyük ihtimal diyeceksiniz ki kullanım esnasında çok daha farklı madem öyle biz 60Hz düşündüğünüzden daha akıcı hissettiriyor deyince babanızın malını savunur gibi Android cihazları savunuyorsunuz. S24FE aldı diyelim 2 sene sonra çok paraya sıkıştı satması lazım hangisini daha iyi paraya satabilir hangisi daha iyi para eder değer kaybı en az olur? Burada sadece sizi hedef alarak konuşmuyorum Hocam yanlış anlamayım genel konuşuyorum.
iPhone 13 dezavantaj sayılabilecek tek şey 60Hz. Bu şekilde gömmeniz doğru değil.
Exynos 2400e sorunsuza yakın bir işlemci stabilliği çözdüler diyorsunuz. Apple yıllardır stabil performans sunuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…