A15'i fazla gömüyorsunuz bence. İkisi de isteğe bağlı gayet alınabilir bir cihaz Android mi iOS mu istiyor konus sahibi netleştirsin. APK konusuna gelince iPhone kullanan adam prestij sahibidir APK ihtiyaç duymaz yani kast ettiğim o parayı veren adam telefonun kalitesine veriyor. Gider kullanacağı uygulamayı orijinal kullanır 30-120k arası bir telefona verip APK kullanmak mantıksız bir hareket. APK emeğe saygısızlıktır.
A15'i fazla gömüyorsunuz bence. İkisi de isteğe bağlı gayet alınabilir bir cihaz Android mi iOS mu istiyor konus sahibi netleştirsin. APK konusuna gelince iPhone kullanan adam prestij sahibidir APK ihtiyaç duymaz yani kast ettiğim o parayı veren adam telefonun kalitesine veriyor. Gider kullanacağı uygulamayı orijinal kullanır 30-120k arası bir telefona verip APK kullanmak mantıksız bir hareket. APK emeğe saygısızlıktır.
Hocam Apk kullanmayı zevk için yapmıyorum. Zırt pırt bütün uygulamalara para bayılmak istemiyorum. Youtube videodan fazla reklam izletiyor. Neden apk ile bundan kurtulabilmek varken 10 dakikalık videoda 5 tane 2 dakikalık reklam izleyeyim ki? Bence bunun prestij ile bir alakası yok
Neden böyle bir şey dediniz?
Epey teknik detayları sunuyor. Bu bilgiler yanlış mı hayır değil.
Büyük ihtimal diyeceksiniz ki kullanım esnasında çok daha farklı madem öyle biz 60Hz düşündüğünüzden daha akıcı hissettiriyor deyince babanızın malını savunur gibi Android cihazları savunuyorsunuz. S24FE aldı diyelim 2 sene sonra çok paraya sıkıştı satması lazım hangisini daha iyi paraya satabilir hangisi daha iyi para eder değer kaybı en az olur? Burada sadece sizi hedef alarak konuşmuyorum Hocam yanlış anlamayım genel konuşuyorum.
iPhone 13 dezavantaj sayılabilecek tek şey 60Hz. Bu şekilde gömmeniz doğru değil.
Exynos 2400e sorunsuza yakın bir işlemci stabilliği çözdüler diyorsunuz. Apple yıllardır stabil performans sunuyor?