Samsung S24 Plus alınır mı?

Teknolojinin nasıl bir ivme yakalayacağını bilemeyiz. Net bir şey söylemek doğru olmaz.

Allah askina nasıl bilemezsiniz azıcık mantik yurutseniz bilirsiniz.

Apple 7 yıl destek verse bunları söylemezsiniz.

Android'i savunamayinca Apple'ci damgasi vuruyorsunuz ne kadar guzel hayat merak etmeyin aynilarini Apple icin de diyorum.

Hocam kendiniz yazdınız Android'in RAM optimizasyonu IOS'tan daha kötü falan diye siz getirdiniz.

Hocam Android'in RAM kullanimi ve RAM'e bakisindan dolayi daha zor olacagini belirttim yongalardan bahsetmedim.

Ne kadar giderse. En az 6 yıl. Çok ileri süreçler de performans düşüklüğü zaten kaçınılmaz. Fiyatının hakkını versin istiyorum.

S23U 3 sene sonra Android güncellemesi almayı kesecek. İçindeki RAM'lerde oyunlarda zorlanabilir 4 5 yıl sonrasına. Eğer kamera ağırlıklı kullanacaksan yine her şekil S23U bambaşka bir seviye ama performansa gelince 8 GB RAM ve 3 sene Android güncellemesi 50bin TL için felaket büyük bir eksi. S24+ içinde performansı ve 12 GB RAM'i üstelik 2031e kadar güncelleme alacak olması çok büyük rahatlık. Hem daha ergonomik ama kamerası ve ekran boyu S23U ile denkleşemez. S24+ın Ekranı daha parlak olabiliyor güneş altı için ama onun dışı S23U kare tasarımıyla film izlemeye daha uygun.

Ben alacak olsam S24+ tercih ederdim.

Allah askina nasıl bilemezsiniz azıcık mantik yurutseniz bilirsiniz.
Dostum Samsung'un 5-6 yıl sonra getireceği güncellemelerin ne derece iyi olacağını nerden bilelim? Bir bakmışsın yıllar sonra sapa sağlam çalışacak. Bugün güncelleme almayan Note 9 ve S9+ gibi cihazlar hala taş gibi çalışıyor. Neden S24 serisi daha iyi gitmesin ki? Belki de ileri de kullanılamaz olacak, bunu bilemeyiz.

Siz beni anlamiyorsunuz herhalde, ben diyorum ki oyle bir tanitim yapiyorlar ki 7. sene gelecek guncellemedeki her ozelligi catir catir calistiracak oyle bir dunya yok.
S24 Ultra 7 sene sonra calisir mi catir catir calisir kullanirsiniz ama guncel olmazsiniz tanitimdaki bahsettikleri gibi 7 yil guncel kullanilacak bir telefon olmaz ozellikleri kisitli alir.
Teknonojinin nasıl gelisemeyecegini bal gibi kestirebilirsiniz bilebilirsiniz.

Usta şu sayfaya gelene kadar psikolojim bozuldu.
S24+ uzun süre götürür diye düşünüyorum. Eğer S23U'nun tasarımını seviyorsan onu da alabilirsin. Sana kalmış bir şey.

Ben alacak olsam S24+ tercih ederdim.

Bende aynı ikilemde S24+ tercih etmiştim. S23U ergonomi, RAM ve güncelleme olarak zaten can sıkıcı bir de 3 sene sonra Android alamayacak olması ve benim de 6 yıl kullanırım kafasında olmamdan dolayı 50bin TL veremezdim.
@Furkan Borak 6 7 yıl kullanım için tavsiyem S24+ olur. Aynı durumu yaşadım, önce S24+ aldım daha öncesinde S23U deneyimleme fırsatımda olmuştu ve performans olarak şu anda bile hafif hissedilir şekilde S24+ daha önde. Hem güncellemeleri en erken ve en fazla alacak seri şu anda. S23U'yu RAM'i, gen2'nin neredeyse 3yıllık olması ve 2027'de güncellemesinin bitecek olması benim için elenen taraf yapar.

Ayrıca güncelleme desteğinde bahsedilen konu şu. Mesela yeni güncelleme çoğu cihaza geldi ama belli cihazlara Galaxy AI ile geldi. Bunun gibi ileride S24'te bazı özellikler kısılarak güncelleme alır demek istenmiş bence.

Uzun kullanimda S24+ her turlu daha avantajli kalıyor.

Demek istedigim basit hocam bazilari oyle anlatiyor ki 7 sene guncelleme alacak telefonlar 7 sene boyunca en son surumleri ozellikleri kullanacagiz tarzinda, oyle bir olay yok yetmez yetisemez telefonlar, ya teknonojinin gelisimi cok cok buyuk oranda duracak ya da telefonun icini acip yeni islemci ek RAM takacaklar.

Evet hocam Samsung'un dandik Galaxy AI si bile bulut uzerinde calismasa cok cok daha az cihaza gelmek zorunda kalacakti cunku calistirma konusunda sıkıntı cekeceklerdi.

Yoksa versinler 15 yil guncelleme benim icin hava hos rekabet artar kullanici olarak ben memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…