Samsung S24 Plus alınır mı?

Uzun kullanimda S24+ her turlu daha avantajli kalıyor.

Demek istedigim basit hocam bazilari oyle anlatiyor ki 7 sene guncelleme alacak telefonlar 7 sene boyunca en son surumleri ozellikleri kullanacagiz tarzinda, oyle bir olay yok yetmez yetisemez telefonlar, ya teknonojinin gelisimi cok cok buyuk oranda duracak ya da telefonun icini acip yeni islemci ek RAM takacaklar.

Evet hocam Samsung'un dandik Galaxy AI si bile bulut uzerinde calismasa cok cok daha az cihaza gelmek zorunda kalacakti cunku calistirma konusunda sıkıntı cekeceklerdi.

Yoksa versinler 15 yil guncelleme benim icin hava hos rekabet artar kullanici olarak ben memnun olurum.
7 sene güncellemenin en önemli detayı güvenlik güncellemeleridir. Özellik güncellemelerini standart kullanıcıların çok önemsediğini sanmıyorum. Tabii o zamana kadar ne tarz yenilikler gelir bilmiyorum. Son gelen güncellemeyle S24 Ultra'da olan çizim ile resme yeni görseller ekleme gibi özellikler S23 Ultra'ya geldi. Şahsen çoğu kişinin bu tarz özellikleri kullanacağını sanmıyorum. Özellikler göz boyama olabilir ama güvenlik güncellemesinin 7 yıl olması cidden güzel.

Hocalarım S24 + yani S24 Plus alıyorum inşallah. Hepinize teşekkür ederim Allah çok daha iyilerini size nasip etsin inşallah.

Uzun vade için en doğru tercih. Bu arada alırsan internetten kullanım ayarları, derin uyku, NFC işlerine falan iyice araştır.

7 sene güncellemenin en önemli detayı güvenlik güncellemeleridir. Özellik güncellemelerini standart kullanıcıların çok önemsediğini sanmıyorum. Tabii o zamana kadar ne tarz yenilikler gelir bilmiyorum. Son gelen güncellemeyle S24 Ultra'da olan çizim ile resme yeni görseller ekleme gibi özellikler S23 Ultra'ya geldi. Şahsen çoğu kişinin bu tarz özellikleri kullanacağını sanmıyorum. Özellikler göz boyama olabilir ama güvenlik güncellemesinin 7 yıl olması cidden güzel.

Zaten guvenlik guncellemelerinin onemini belirtmis.
Ozellik guncellemelerinin goz boyama oldugunu soylemistim.

Görmedim hocam, kusura bakma.

Sorun yok hocam forumdak bazi kullanicilarin gorusunun aksina ne Apple'ciyim ne samsungcu kendim bana daha rahat geldigi icin Apple kullanıyorum ama ikisinin de iyi ve kotu yonlerini soylemek gerek.

Bir konuda Apple fanboy bir konuda Samsung fanboy ilan ediliyorum benim de kafam karisiyor bazen😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı