Samsung S24+ üstüne soğuk çay döküldü

Ebes

Decapat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Arkadaşlar merhaba, S24+ sahibiyim ve 10 dakika önce telefonumun üst kısmına çay döküldü ama soğuktu, pamuklu sweatshirtim ile direkt sildim kılıfından çıkartıp. Sorun yaratır mı?

Bir şey olmaz çok yüksek ihtimalle zira cihazın suya karşı dayanıklılığı var ama bu garanti kapsamında değil.
Zamanla dayanıklılık kullanıma bağlı olarak kaybolabilir.
Bu tarz durumlarda benim ürünüm su geçirmezdi diyerek garantiye başvuramazsınız.

Cihaz su geçirmez değil suya karşı dayanıklılık sertifikasına sahip.

1737209018160.png

cihazı tamamen kapatıp iyice kurumasını bekleyebilirsiniz
Yapılabilir birşey. Yurt dışında sadece bir kullanım aracı olan telefon araba gibi araçların bizim ülkemizde yatırım aracı olması bizi böyle durumlara düşürüyor ne yazıkki.

Ayriyaten su geçirmez telefon suya düşerse vs (eğer ekran değişmemişse veya kaliteli işcilikle değiştiyse) su alması çok zor birşey. Özellikle o kadar kısa bi süre için. Ama hoperlorler bir sure içindeki suyu atana kadar tıkanık kalacaktır.

Arkadaşlar merhaba, S24+ sahibiyim ve 10 dakika önce telefonumun üst kısmına çay döküldü ama soğuktu, pamuklu sweatshirtim ile direkt sildim kılıfından çıkartıp. Sorun yaratır mı?

Her ihtimale karşı ahizeden cihaz içerisine soğuk çay kaçmış olabilir, size tavsiyem 24 saat filan cihazı dik koymanızdır. Böylece miktar fark etmeksizin çay kaçmışsa hoparlörden dışarı çıkacaktır.

Bildiğim kadarıyla cihazda su geçirmezlik değil suya dayanıklılık var cihazı iyice kurutun kalıntı kalmasın içinde bir noktada temazssızlık, kısadevre veya oksitlenme olmasın.

Telefonu açmayın kısa devre yapar. Pirincin altına koyun.

Her ihtimale karşı ahizeden cihaz içerisine soğuk çay kaçmış olabilir, size tavsiyem 24 saat filan cihazı dik koymanızdır. Böylece miktar fark etmeksizin çay kaçmışsa hoparlörden dışarı çıkacaktır.
Bildiğim kadarıyla cihazda su geçirmezlik değil suya dayanıklılık var cihazı iyice kurutun kalıntı kalmasın içinde bir noktada temazssızlık, kısadevre veya oksitlenme olmasın.
Ahizesinde problem yok. Ekranın dokunmatiğinde de bir sorun yok.

Bir şey olmaz çok yüksek ihtimalle zira cihazın suya karşı dayanıklılığı var ama bu garanti kapsamında değil.
Zamanla dayanıklılık kullanıma bağlı olarak kaybolabilir.
Bu tarz durumlarda benim ürünüm su geçirmezdi diyerek garantiye başvuramazsınız.

Cihaz su geçirmez değil suya karşı dayanıklılık sertifikasına sahip.

Eki Görüntüle 2400763
Teşekkür ederim bilgi için, telefonu alalı 2 ay oldu daha. Biraz endişe etmiştim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı