Samsung S24 Ultra vs Xiaomi 14 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

DumpcesTR

Hectopat
Öncelikle yaklaşık 4 yıldır iPhone 11 kullanıyorum. İlk zamanlar memnundum ama artık yeni bir telefona geçme zamanının geldiğini düşünüyorum. Ülkemizdeki fiyatlardan dolayı bütçemi yüksek tutuyorum o yüzden şu anki amiral gemilerden birini almak istiyorum. Eskiden Android kullanıyordum ve açıkçası biraz Android'in o serbestliğini ve rahatlığını özledim. Ama yine de bu telefonlardan birini kullanan veya bu telefonlarla ilgili bilgisi olan kişilerdende bilgi almanın bana yardımcı olacağını düşünüyorum.

Bende IPhone'dan devam etmeyi düşünüyordum ama diğer telefonların yorumları ve incelemeleride gayet iyiydi. Ama göz alışkanlığı mıdır bilmem Samsung ve Xiaomi'nin görünüşü biraz garip geldi :DYine de kullanıcı yorumları ve testleri güzeldi.

Son düzenleme:
Bu listeyi sırasıyla alıp al sat yaparak kullanabilirsiniz.

Al sat yapmayı düşünmediğimi söylemeyi unuttum. Hiçbir zaman aldığım telefonu kullandıktan sonra satıp değiştirmedim. O yüzden telefonun seneye yarı fiyata düşmesi benim için çok önemli olmaz. Ama yine de iPhone 15 Pro Max daha premium hissiyat verecek diye düşünüyorum o yüzden büyük ihtimal tercihim iPhone 15 Pro Max olur.

Hocam S24 Ultra, Xiaomi 14 Ultra, 15pm olmalı. Normalde Xiaomi'yi ilk sıraya koyardım ama her yerde reklam olması ve Galaxy tarafındaki yapay zeka özelliklerinden dolayı S24 ultrayı ilk sıraya koydum. İstersiniz AI güncellemesi almış bir kulaklık tercihi ile ekosistem oluşturabilirsiniz.

Hocam S24 Ultra, Xiaomi 14 Ultra, 15pm olmalı. Normalde Xiaomi'yi ilk sıraya koyardım ama her yerde reklam olması ve Galaxy tarafındaki yapay zeka özelliklerinden dolayı S24 ultrayı ilk sıraya koydum. İstersiniz AI güncellemesi almış bir kulaklık tercihi ile ekosistem oluşturabilirsiniz.

Evet yapay zeka reklamlarını gördüm bende ama sanırım şu anlık Türkçe dil desteği yok.

Al sat yapmayı düşünmediğimi söylemeyi unuttum. Hiçbir zaman aldığım telefonu kullandıktan sonra satıp değiştirmedim. O yüzden telefonun seneye yarı fiyata düşmesi benim için çok önemli olmaz. Ama yine de iPhone 15 Pro Max daha premium hissiyat verecek diye düşünüyorum o yüzden büyük ihtimal tercihim iPhone 15 Pro Max olur.
Üç telefonda gayet güzel. Tercih sizin. Ben olsaydım 15 Pro Max alırdım. Uzun yıllardır Android kullanıyordum ve İOS’u çok beğendim. 14 Pro Max kullanıyorum ve memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı