Samsung S24+ vs Xiaomi 14T Pro vs iPhone 14

Zarar etmek istemiyorsan iPhone, Samsung alma çöp 2-3 seneye Cort'lar babamda 6S vardı ilk çıktığında aldı daha 4-5 ay önce 12'ye geçti :D
Kullandığım telefon samsung m51 yani amiral gemisi bile olmayan bir telefon ve kesinlikle oyun dağı oynasam en küçük bir kasması yok ve pek memnunum aynı zamanda aldığınız telefonu kullanmak için mi alıyorsunuz yoksa satmak için mi? Bu kadar değer yüklemeye gerek var mı?

Kullandığım telefon Samsung M51 yani amiral gemisi bile olmayan bir telefon ve kesinlikle oyun dağı oynasam en küçük bir kasması yok ve pek memnunum aynı zamanda aldığınız telefonu kullanmak için mi alıyorsunuz yoksa satmak için mi? Bu kadar değer yüklemeye gerek var mı?

Bilmiyorum ben sadece kendi fikrimi belirttim kaç kez Samsung denedim ama iPhone gibi olmuyor (benim fikrim)
Türkiye gibi bir yerde yaşıyorsan kullandıktan sonra zarar etmeden satmayı az da olsa düşünmek gerek.

Bilmiyorum ben sadece kendi fikrimi belirttim kaç kez Samsung denedim ama iPhone gibi olmuyor (benim fikrim)
Türkiye gibi bir yerde yaşıyorsan kullandıktan sonra zarar etmeden satmayı az da olsa düşünmek gerek.

Bence arkadaş doğru diyor. Ben iPhone 11'i satıp 12'ye ondan 13'e geçtim mesela ve şu an hala 13 kullanıyorum. Her sene bir önceki senenin telefonunu satarak sonraki nesile çok kolay şekilde geçebiliyorsun. Bu yüzden Türkiye gibi bir ülkede bu büyük bir kolaylık. Ha ben 13'ten 14'e niye geçmedim satmaya üşendim satsam üstüne biraz daha ekleyip düz 14'e de geçebilirdim.

Bence arkadaş doğru diyor. Ben iPhone 11'i satıp 12'ye ondan 13'e geçtim mesela ve şu an hala 13 kullanıyorum. Her sene bir önceki senenin telefonunu satarak sonraki nesile çok kolay şekilde geçebiliyorsun. Bu yüzden Türkiye gibi bir ülkede bu büyük bir kolaylık. Ha ben 13'ten 14'e niye geçmedim satmaya üşendim satsam üstüne biraz daha ekleyip düz 14'e de geçebilirdim.

Mesela iPhone 11 temiz kullanmış olanları halen en kötü 15-16k ya okutursun, iPhone 11 ile aynı yıl çıkan Samsung telefonu kaça satabilirsin?
Geleceği de düşünmek lazım tamam Samsung da en iyilerden birisi ama durum malum.

Mesela iPhone 11 temiz kullanmış olanları halen en kötü 15-16k ya okutursun, iPhone 11 ile aynı yıl çıkan Samsung telefonu kaça satabilirsin
Bu konuda dediklerinize katılıyorum fakat zaten alırken aradaki farkı ödüyorsunuz.Bi aynı yıl çıkan iki telefonun fiyat farkına bakın

Üçü arasından 14T pro alırdım veya bütçeyi zorlar magic 7 pro alırdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı