Samsung S24+ yavaş şarj oluyor

Mxphan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir süredir telefonumu Xiaomi 67W şarj aleti kullanarak şarj ediyordum ve AnTuTu üzerinden charge test kısmında şarj hızını sabit 20W tutuyordu telefon. Bugün yurda geldim ve telefonu şarja taktım, aradan 20 dk geçti, normalde %20 30 şarj artışı olması gerekirken %2 3 gibi bir artış oldu. Merak edip AnTuTu üzerinden baktığımda güncel şarj hızını 5W gibi düşük değerlerde gösteriyor. Sizce sorun ne? Orijinal Samsung şarj aleti almam gerekiyor mu? Şu sıralar maddi açıdan sıkıntıdayım. Bir de orijinal Samsung şarj aleti için önerdiğiniz satıcı var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

67 W gayet hızlı bi şarjdır sorun kablı da olabilir çünkü hem kablo hem de şarj aleti desteklemeli ki hızlı şarj olsun

Bütçeni zorlamaz bunu al geç. Samsung PPS destekli yavaş şarj etme durumu da olmaz.
Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü Super Hızlı Şarj iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH02589

Arkadaşlar ben bir süredir telefonumu Xiaomi 67W şarj aleti kullanarak şarj ediyordum ve AnTuTu üzerinden charge test kısmında şarj hızını sabit 20W tutuyordu telefon. Bugün yurda geldim ve telefonu şarja taktım, aradan 20 dk geçti, normalde %20 30 şarj artışı olması gerekirken %2 3 gibi bir artış oldu. Merak edip AnTuTu üzerinden baktığımda güncel şarj hızını 5W gibi düşük değerlerde gösteriyor. Sizce sorun ne? Orijinal Samsung şarj aleti almam gerekiyor mu? Şu sıralar maddi açıdan sıkıntıdayım. Bir de orijinal Samsung şarj aleti için önerdiğiniz satıcı var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Samsung'un orijinal sitesinden alın hocam piyasada çok fazla çakma var ucuza alacağım derken dolandırılmayın.

Şarj aleti muhtemelen PPS desteklemediği için Samsung super hızlı şarj yapmıyor.
PPS destekli şarj aleti almanız gerekiyor.

Bunu alabilirsiniz illa orijinal gerekmiyor.
Ben de bunu önerecektim hocam. Hem 35 hem 45w modelini S24 FE'de kullanıyorum ve tam anlamıyla harika. Bu arada kabloda veya kablonun hızlı şarj devresinde oluşan bir arıza veya sorun nedneiyle de yavaş şarj olabilir. En iyisi birisinden ödünç bir kabloyla deneyin önce. Halen şarj yavaşsa ödünç bir şarj aletiyle deneyin. Ona göre ister kablo ister şarj aleti alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı