Samsung S24FE alınır mı?

Bütçe
25000₺
Başlıklarda öyle olduğu iddia ediliyor. Yorumlardada pek garantiden sorun çıkmış kimseyi göremedim. Bu fiyatların 1-2K aşağısına PttAVM gibi yerlerdede satılıyor ama güvenip de oralardan alacağımı sanmıyorum.
Yanında ithalatçı garanti yazılıyorsa ve ucuzsa alma zaten. Yurt dışı olabilir, servis sıkıntılarıda olabilir. Şansına düzgün telefonda gelebilir.

Yanında ithalatçı garanti yazılıyorsa ve ucuzsa alma zaten. Yurt dışı olabilir, servis sıkıntıları da olabilir. Şansına düzgün telefonda gelebilir.

Samsung Türkiye garantili yazıyor lakin yine de benim için az miktarda bir para değil riske atmak gereksiz heyecan olacaktır diye düşünüyorum. Daha önceden Hepsiburada üzerinden bir yakınıma POCO X3 almıştım üretici garantili olarak bir sorun yaşamadım

Samsung Türkiye garantili yazıyor lakin yine de benim için az miktarda bir para değil riske atmak gereksiz heyecan olacaktır diye düşünüyorum. Daha önceden Hepsiburada üzerinden bir yakınıma POCO X3 almıştım üretici garantili olarak bir sorun yaşamadım
Satıcılar zaten kendileri, sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum, yorumlarıda iyiyse çoğunlukla alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı