Mamistv1
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu
Samsung S25
İyi günler. Çok fazla önerildiği için S24FE cihazını almayı düşünüyorum. Gündelik kullanım ağırlıklı kullanırım. Sosyal medyada gezinirim, fotoğraf çekerim ve OIS destekli video çekimi benim için çok önemli. Bataryası uzun gitsin isterim, arada sırada oyun oynarım. PUBG Mobile oynamayı düşünüyorum ama öyle en yüksek grafik ayarlarında en yüksek FPS de oynamak gibi bir amacım yok.
Telefonu almadan önce aklımda büyük bir soru var. Şimdiye kadar Samsung J7, Redmi 9t, Samsung A30s kullandım. Hepsinde ekran parlaklığı otomatikde olmasına rağmen kullandığım 2 Samsung cihazda da hayalet ekran sorunu oluştu ve 4 yıl sonunda hem J7 cihazım hem de A30s cihazımda aşırı rahatsız edici hayalet ekran problemleri yaşarken Redmi 9T cihazımda böyle bir sorun yaşamadım. Bu durum Samsung cihazlarda kronik bir durum mu, S24FE'de yaşar mıyım bu durumu?
Telefonu almadan önce aklımda büyük bir soru var. Şimdiye kadar Samsung J7, Redmi 9t, Samsung A30s kullandım. Hepsinde ekran parlaklığı otomatikde olmasına rağmen kullandığım 2 Samsung cihazda da hayalet ekran sorunu oluştu ve 4 yıl sonunda hem J7 cihazım hem de A30s cihazımda aşırı rahatsız edici hayalet ekran problemleri yaşarken Redmi 9T cihazımda böyle bir sorun yaşamadım. Bu durum Samsung cihazlarda kronik bir durum mu, S24FE'de yaşar mıyım bu durumu?