Samsung S24FE alınır mı?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25
İyi günler. Çok fazla önerildiği için S24FE cihazını almayı düşünüyorum. Gündelik kullanım ağırlıklı kullanırım. Sosyal medyada gezinirim, fotoğraf çekerim ve OIS destekli video çekimi benim için çok önemli. Bataryası uzun gitsin isterim, arada sırada oyun oynarım. PUBG Mobile oynamayı düşünüyorum ama öyle en yüksek grafik ayarlarında en yüksek FPS de oynamak gibi bir amacım yok.
Telefonu almadan önce aklımda büyük bir soru var. Şimdiye kadar Samsung J7, Redmi 9t, Samsung A30s kullandım. Hepsinde ekran parlaklığı otomatikde olmasına rağmen kullandığım 2 Samsung cihazda da hayalet ekran sorunu oluştu ve 4 yıl sonunda hem J7 cihazım hem de A30s cihazımda aşırı rahatsız edici hayalet ekran problemleri yaşarken Redmi 9T cihazımda böyle bir sorun yaşamadım. Bu durum Samsung cihazlarda kronik bir durum mu, S24FE'de yaşar mıyım bu durumu?

Alınır şu an 256 GB 23bin TL kaçırma.

Evet dün baktığımda 25 bin TL'ye vardı şu an Media mark da ucuza bulunuyor. Eğer bahsettiğim hayalet ekran sorunu yoksa yarın alacağım.

Henüz bu şikayette bulunan görmedim. Bu uzun kullanımda karşılaşacak bir durum genelde, S23FE için de böyle bir şikayete ben denk gelmedim.

Sık sık indirime giriyor goruyorum. Biraz bekleyebilirsiniz.

"Dynamic AMOLED panelin kalitesizini kullanmışlar sanırım siyahtan özellikle griye geçerken morararak geçiş yapıyor mor renkli ghosting gibi bir şey oluyor." bir arkadaş böyle bir sorun olduğunu yazmıştı bende de var bu sorun ayrıca bu linkteki sorun da kronik (yine benim cihazımda da var ). Bu forumda bu sorunlarla alakalı pek bir şey yok. Neredeyse herkes körü körüne öneriyor hiçbir sorunu yokmuş gibi. Almadan önce bilmelisiniz bence.

Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Daha önceki cihazlarım daha alt seviye olduğu için bilhassa kamera tarafında çağ atladım. Hem fotoğraf hem video çekiminde beni mutlu etti.

Pil süresi üzdü. Oyun oynamam, fazla görüntülü sohbet yapmıyorum. En fazla video izleme şeklinde kullanırım. 2,5 yıllık eski cihazım Redmi Note 11 daha çok gidiyordu. Şarj olma tarafında ise artık bu seriye yakışmayan 25W PPS var. %80-90'lara kadar olabildiğince son hız dolduruyor. Daha sonra hızı kesiyor. Bu durum biraz telafi etti.

OneUI tecrübem nötr. Eskiden aşina olduğum bazı MIUI ve HyperOS özelliklerini özledim. Ancak Xiaomi yazılımın içine edip bolca hata ve reklam doldurduğu için öncenin aksine artık ikisi arasında kesin cevap veremiyorum.

Tasarım olarak kasası epey kalın ve ağır. İçindeki gücün bedeli olsa gerek. Beni çok rahatsız etmedi ama birilerini edeceğinden eminim. Bu kalınlığa rağmen kamera lensleri için verilen çıkıntıların fazlalığı tuhaf. Ben esas oradan rahatsızım.

Ekran kalitesi ve parlaklığı şimdilik iyi. Burn-in veya başka bir sorun olacağına dair hiçbir fikrim yok. İlk Samsung akıllı telefonum.

👍 Ekran
👍 Kamera
? Performans
👎🏿 Tasarım
👎🏿 Pil süresi

Yakın zamana kadar bu fiyata daha iyi bir cihaz olmadığını düşünüyordum. Şimdi emin değilim. Aksini de iddia edemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı