Samsung S24FE vs iPhone 13

7VXC Abuser

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Ben bu telefonlar arasında kaldım. Sosyal medyada kalite dusmeden video yuklemek vs. için kullanacağım cogunlukla. Bu konu hakkinda bilgisi olan ya da öneri yapmak isteyen yazabilir. Ayrica iPhone 13 için hala eski teknoloji, kullanilmaz vs. diyorlar dogru mu? Tartişalim. Bu telefonlardan birini kullanan tecrubesi olan varsa yazabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Ben bu telefonlar arasında kaldım. Sosyal medyada kalite dusmeden video yuklemek vs. için kullanacağım cogunlukla. Bu konu hakkinda bilgisi olan ya da öneri yapmak isteyen yazabilir. Ayrica iPhone 13 için hala eski teknoloji, kullanilmaz vs. diyorlar dogru mu? Tartişalim. Bu telefonlardan birini kullanan tecrubesi olan varsa yazabilir.
iOS fanatikliğiniz yoksa s24FE.

S24 FE kullanıyorum şarjının biraz hızlı bitmesi, 25W şarj desteği olması ve ısınması dışında henüz bir eksi yanını görmedim. Bence iPhone 13 yerine tercih edilebilir bir model, hem daha güncel hem de Samsung :)

Şu an iki telefonda evde bulunmakta. Çok net söylüyorum oyun olsun sosyal medya olsun istediğin kullanma tarzı olsun kesinlikle S24FE.

Merhaba, ben bu telefonlar arasında kaldım. Sosyal medyada kalite dusmeden video yuklemek vs. için kullanacağım cogunlukla. Bu konu hakkinda bilgisi olan ya da öneri yapmak isteyen yazabilir. Ayrica iPhone 13 için hala eski teknoloji, kullanilmaz vs. diyorlar dogru mu? Tartişalim. Bu telefonlardan birini kullanan tecrubesi olan varsa yazabilir.

İkisi de memnun edecektir. iPhone 13 fiyatına göre pahalı ama gene de alınabilir. S24FE'den yana kullanabilirsiniz tercihinizi. (aldığınız zaman ikisi de sizi memnun edecektir)

Bunu insanlara anlatamıyoruz ki hocam. İlla da iOS diyorlar iPhone 11 olsa bile.

Ben gerçekten iOS bayılan birisiyim çünkü küçük detaylara çok önem veriyorlar( animasyonlar basit gecisler). Yalan olmasin hala bu seviyede bir Android yok ama One UI 7 cidden minimal ve cok akıcı hele kişileştirme olarak diger Android'lerden iki uç tık önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı