Samsung S24FE vs iPhone 13

eraydD

Decapat
Daha fazla  
Telefonu sadece Reels, YouTube, dizi izlemek ve konuşmak için kullanıyorum. Fazla oyun oynamam; bu 2 telefon arasındayım. 1 hafta içinde alacağım; ne önerirsiniz? Bütçem maksimum iPhone 13 kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu sadece Reels, YouTube, dizi izlemek ve konuşmak için kullanıyorum. Fazla oyun oynamam; bu 2 telefon arasındayım. 1 hafta içinde alacağım; ne önerirsiniz? Bütçem maksimum iPhone 13 kadar.

Her iki cihazda işini görecektir bütçe zorlanabilirse 16e kovalanabilir. Ben olsam Samsung'u tercih ederdim.

Beklenti meselesi içindeki işlemci 60Hz'e göre gayet yeterli çoğu orta giriş üst sınıftan daha iyi fotoğraf falan çekiyor bence hala tercih edilebilir.

Honor 400 Pro ve S24 FE donanım olarak da daha iyi. İlla iPhone ise tercih edilecek bir telefon.

2021 eski diyorsan eğer insanlar daha iPhone 11 alıyor o ondan daha eski? Bu açıdan bakman çok saçma.

Hâla daha iPhone 11 alınması saçma zaten. Ama adamın 2025 yılında yeni çıkmış modelleri alabilme şansı varken neden 2021 model telefon alsın?

Dostum S24 FE o kadar iyi cihaz ki bu sene S25 FE ismiyle tekrar piyasaya çıktı.

Ciddi güzel telefon.

S24 FE iyiydi ama S25 FEnin değecek bir yanı yok o fiyatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı