Samsung S24FE vs iPhone 13

Ben gerçekten iOS bayılan birisiyim çünkü küçük detaylara çok önem veriyorlar( animasyonlar basit gecisler). Yalan olmasin hala bu seviyede bir Android yok ama One UI 7 cidden minimal ve cok akıcı hele kişileştirme olarak diger Android'lerden iki uç tık önde.
One ui muhabbetine baktim ilgimi çekti.Biraz aciklayabilirmisiniz anlamadim tam cunku.

One UI muhabbetine baktim ilgimi çekti. Biraz aciklayabilir misiniz anlamadim tam cunku.

Yeni One UI 7 cidden çok akıcı. Çok tatli tasarlanmışlar. Tabii ki sadace görüntü değil işlev olarak da çok hızlı hele yapay zeka fotoğraf düzenlemesi inanilmaz çalışıyor cidden bazen hayret ediyorum elimdeki telefonla direk fotoğrafa işlem yapabildiğim için. Yapay zeka özellikleri bol bol var saymakla bitmez. Onun dışında zaten Good Lock diye kişileştirme eklentisi var Samsung'un telefonda ne var ne yok oynaya biliyorsunuz neredeyse. Onun dışında tabii bu bence öznel ama arayüz genel olarak hoş duruyor. iOS gibi canlı bildirim tarzı şeyler var(Dynamic Island bildirimleri gibi) nowbar özelliği var hos duruyor ama bence şu an icin pek fonksiyonel degil ileride geliştirirler. One UI harici şu an aklima geldi telefon uzak mesefeyi çok net zoomluyor. iPhone13 ile arasında dag gib bir fark var( sadace Zoom kalitesi olarak diyorum video ve genel fotoğraf kalitesine yorum yapmadim)

Ek olarak Samsung 24 FE elde tutunca biraz daha ağır tabii ki iPhone göre. Zaten boyut farki var ama benim S24FE ile ayni boyuta sahip telefonum cok daha hafif.

Yeni One UI 7 cidden çok akıcı. Çok tatli tasarlanmışlar. Tabii ki sadace görüntü değil işlev olarak da çok hızlı hele yapay zeka fotoğraf düzenlemesi inanilmaz çalışıyor cidden bazen hayret ediyorum elimdeki telefonla direk fotoğrafa işlem yapabildiğim için. Yapay zeka özellikleri bol bol var saymakla bitmez. Onun dışında zaten Good Lock diye kişileştirme eklentisi var Samsung'un telefonda ne var ne yok oynaya biliyorsunuz neredeyse. Onun dışında tabii bu bence öznel ama arayüz genel olarak hoş duruyor. iOS gibi canlı bildirim tarzı şeyler var(Dynamic Island bildirimleri gibi) nowbar özelliği var hos duruyor ama bence şu an icin pek fonksiyonel degil ileride geliştirirler. One UI harici şu an aklima geldi telefon uzak mesefeyi çok net zoomluyor. iPhone13 ile arasında dag gib bir fark var( sadace Zoom kalitesi olarak diyorum video ve genel fotoğraf kalitesine yorum yapmadim)

Ek olarak Samsung 24 FE elde tutunca biraz daha ağır tabii ki iPhone göre. Zaten boyut farki var ama benim S24FE ile ayni boyuta sahip telefonum cok daha hafif.

Eger gordugum arastirdigim gibiyse One UI beni ikna etti teşekkürler.

13 alarak tek kazanacağınız başlık iOS sistem, pürüzsüz Zoom ve ekstradan gece çekimi olabilir. Bu hafta aldim ve gerçekten Android pişmanlığı denen şey S24FE de yok. S25FE çıkar mı bilemem Edge çıktı çünkü. Acelen yoksa S25FE bekle derim. 13 alarak 4 jenerasyon eski telefon alacağını göze alarak al derim. S24FE pişman etmez korkmadan alabilirsin bence.

İp13 ekosistem yoksa mantıklı bir seçenek değil. S24 FE sadece güncel olmasıyla bile ön plana çıktığı yetmez gibi donanım olarak da genel açıdan üstün. Tek sıkıntısı ergonomisi o da alışılır. S24 Fe öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı