Yeni One UI 7 cidden çok akıcı. Çok tatli tasarlanmışlar. Tabii ki sadace görüntü değil işlev olarak da çok hızlı hele yapay zeka fotoğraf düzenlemesi inanilmaz çalışıyor cidden bazen hayret ediyorum elimdeki telefonla direk fotoğrafa işlem yapabildiğim için. Yapay zeka özellikleri bol bol var saymakla bitmez. Onun dışında zaten Good Lock diye kişileştirme eklentisi var Samsung'un telefonda ne var ne yok oynaya biliyorsunuz neredeyse. Onun dışında tabii bu bence öznel ama arayüz genel olarak hoş duruyor. iOS gibi canlı bildirim tarzı şeyler var(Dynamic Island bildirimleri gibi) nowbar özelliği var hos duruyor ama bence şu an icin pek fonksiyonel degil ileride geliştirirler. One UI harici şu an aklima geldi telefon uzak mesefeyi çok net zoomluyor. iPhone13 ile arasında dag gib bir fark var( sadace Zoom kalitesi olarak diyorum video ve genel fotoğraf kalitesine yorum yapmadim)
Ek olarak Samsung 24 FE elde tutunca biraz daha ağır tabii ki iPhone göre. Zaten boyut farki var ama benim S24FE ile ayni boyuta sahip telefonum cok daha hafif.