Samsung S24FE vs POCO X7 Pro vs Xiaomi 14T

Bütçe
20000-28000

MertOcak58

Kilopat
Daha fazla  
Selam. POCO X3 Pro telefonum bugün 2. kez anakart arızası verdi, bu yüzden yeni bir telefon almam gerek ama bu 3 telefon arasında çok kararsız kaldım. Hepsinin bazı yerlerde çok güzel yorumları var, bazı yerlerde çok kötü yorumları var. X3 Pro'nun anakart kronik sorunundan çok çektiğim için X7 Pro'ya biraz daha uzak bakıyorum. Telefonda biraz oyun oynarım. İncelemeleri falan izledim S24FE'ye biraz daha sıcak bakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera ve yazılım sizin için ne kadar önemli? Oyunlarda Poco x7 pro daha çok performans verir ancak yazılım ve uzun ömür olarak s24 fe. Hyper OS'u beğenmiyorum ben. Oyun önemli değilse ve hyperOs sizin için sıkıntı çıkartmayacaksa mi14t de tercih edilebilir, kamerası iyi.

Performans için POCO'dan vazgeçmeyeceksin kanka süper bir telefon ısınma donma sorunlarını çoktan geçmiş adamlar oyun için POCO en iyisidir emin ol

Kamera ve yazılım sizin için ne kadar önemli? Oyunlarda Poco x7 pro daha çok performans verir ancak yazılım ve uzun ömür olarak s24 fe. Hyper OS'u beğenmiyorum ben. Oyun önemli değilse ve hyperOs sizin için sıkıntı çıkartmayacaksa mi14t de tercih edilebilir, kamerası iyi.
kamera aşırı önemli değil yazılım konusunda bugüne kadar xiaomi dışında kullanmadım o yüzden yazılım konusunda gerçekten farkediyorsa önemli ama çok da farkı yoksa önemli değil , x7 pro konusunda ise yine kronik sorun çıkmasından korkuyorum

kamera aşırı önemli değil yazılım konusunda bugüne kadar xiaomi dışında kullanmadım o yüzden yazılım konusunda gerçekten farkediyorsa önemli ama çok da farkı yoksa önemli değil , x7 pro konusunda ise yine kronik sorun çıkmasından korkuyorum
Poco x7 pro'nun işlemcisi fiyat bandındaki en iyisi. Bataryası da çok iyi, 6000 mah. Ancak yazılım olarak sıkıntı çıkabiliyor Xiaomi grubunda. Hyper OS beğenmiyorum ben dediğim gibi. Güç olarak Poco x7 pro. Kamera olarak mi14t. Sosyal medya, gündelik kullanımı, sorunsuzluk olarak s24 fe.
Mi14t'ninse işlemcisi Poco x6 pro'da kullanılan dimensity 8300, hem işlemci hem batarya Poco x7 pro'dan daha düşük. Kamera olarak Poco x7 pro'dan daha iyi ancak Samsung kamera ve yazılımda yine mi14t'den daha iyi o yüzden mi14t'yi eleyin derim.
Sizin Poco x7 pro ve s24fe arasında bir seçim yapmanız gerek kullanım amaçlarınıza göre
Örnek vermek gerekirse, Poco x7 pro alman, s24 fe japon arabasıdır.
Ancak siz Xiaomi grubuna zaten alışıksınız, Poco x7 pro alırsanız sizi memnun eder performans konusunda. Uzun ömür güncelleme önemli, kamera önemli yazılım önemli diyorsanız s24 fe alın. S24 fe sizi uzun süre götürür ama Poco maximum 3-4 yıla mundar olur.

Son düzenleme:
Poco x7 pro'nun işlemcisi fiyat bandındaki en iyisi. Bataryası da çok iyi, 6000 mah. Ancak yazılım olarak sıkıntı çıkabiliyor Xiaomi grubunda. Hyper OS beğenmiyorum ben dediğim gibi. Güç olarak Poco x7 pro. Kamera olarak mi14t. Sosyal medya, gündelik kullanımı, sorunsuzluk olarak s24 fe.
Örnek vermek gerekirse, Poco x7 pro alman, s24 fe japon arabasıdır.
Ancak siz Xiaomi grubuna zaten alışıksınız, Poco x7 pro alırsanız sizi memnun eder performans konusunda. Uzun ömür güncelleme önemli, kamera önemli yazılım önemli diyorsanız s24 fe alın. S24 fe sizi uzun süre götürür ama Poco maximum 3-4 yıla mundar olur.
Tamamdır hocam teşekkür ederim cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı